Last news in Fakti

12 Март, 2013 23:47 2 944 0

Жестока борба за титлата "Крал и кралица на бала" в Dancing Stars

  • dancing stars-
  • крал-
  • кралица-
  • борба-
  • шоу-
  • танци

Тази вечер, в ефира на Нова Тв се проведе извънредният  Live на шоуто „Dancing Stars”, в който бяха представени останалите седем, от общо четиринадесет двойки. Предаването събира на една сцена едни от най-популярните и артистични български личности, всяка една надъхана да спечели титлата "Крал и кралица на бала"

Танцувалната вечер бе открита от  Део и Елена Добрикова, които за своята  ча-ча, получиха най-високата оценка за вечерта от журито, а именно 21, от максимални 30 точки. Део бе истински развълнуван, като заяви, че иска да стане „крал на бала”. От друга страна, той призна, че спортува активно, но танците са „опасна работа”.

Втори на звездната сцена излезе  актрисата Латинка Петрова,която заяви, че е зодия „боец”.  Неин професионален партньор в шоуто е Трендафил Трендафилов, а за своята  ча-ча, двойката получи 15 точки. В края на своето енергично и артистично представлението, 70-годишната Латинка заслужи овациите на публиката, която стана да я аплодира на крака.

Петрова не пропусна да се пошегува и заяви, че до края на предаването „ще стегне дупенцето” на партньора си Фил.

След най-възрастната звезда, на сцената се появи и най-младият участник в “Dancing Stars’’, нашумелият през изминалото лято с хитовото парче „Кой ден станахме”  - Ангел, но без Мойсей.  Заедно с професионалната си партньорка Дорина Стоянова,  двамата изпълниха невероятен фокстрот, за който заслужено получиха 20 точки.

В предаването танцувални умения показа още Детелин Далаклиев, който е световен шампион по бокс, в категория до 54 кг. Той бе нагърбен с трудната задача да танцува  ча-ча, като негова партньорка в предаването е Екатерина Драганова. Боксьорът сподели, че за него „всичко в танците е трудност”.

Тв водещата Зейнеб излезе за пръв път на сцената на „Dancing Stars”, представяйки танца фокстрот, заедно с Петьо – нейният професионален партньор. Изпълнението на Зизу определено не беше от най-добрите и не случайно общата оценка на журито бе едва 14 точки. 

"От журито съм доволна, от себе си не съм доволна. На репетициите се справям по-добре. Но въпреки всичко съм доволна", заяви Зейнеб.

Звездното шоу и този път не се размина с политическо присъствие. Фокстрот,  стилно и аристократично изтанцува, не кой да е, а Капка Георгиева. Бившата съпруга на Волен Сидеров успя да просълзи с визитката си Илиана Раева, която пък е част от журито. За своя танц, дамата получи 18 точки.

„От малка съм свикнала да вървя напред без  някой да ме подкрепя, затова сега се чувствам много щастлива, че тук мога да чуя толкова хубави думи по мой адрес. Чувствам се като в първи клас.”, заяви Капка пред водещата Алекс Сърчаджиева.

Танцувалната вечер бе закрита от собственикът на известна верига нощни заведения в София – Петко Димитров. Въпреки, че Петко е набеден за Playboy, той не се смята за такъв. Красавецът изпълни  брилянтен фокстрот, заедно с партньорката си Яна, която пък е гадже на Орлин Павлов. За танца си, двамата получиха 20 точки, които ги наредиха на второ място в класирането.

Тази вечер, в предаването стана ясно още, че всеки петък, специално участие в “Dancing Stars” ще взима симпатичната синоптичка Никол Станкулова, която ще говори с VIP гостите в студиото.  Тя ще разкрива още,  какво се случва зад кулисите на шоуто.

„Dancing Stars” ще бъде с продължителност  единадесет седмици, като елиминациите ще се провеждат всеки петък. За следващата седмица, звездите  ще трябва да подготвят латино американски танци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА