5 Октомври, 2021 16:58 5 298 11

Андреа вдигна "златно" парти за РД на баща си (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • андреа-
  • купон-
  • парти-
  • рожден ден-
  • баща

Певицата и семейството ѝ отпразнуваха личния празник в азиатски ресторант

Фолк дивата Андреа отпразнува рождения ден на баща си, бизнесмена от Сапарево - Румен, с пищно тържество в столичен ресторант.

Изпълнителката не пропусна да публикува в личния си Инстаграм профил няколко снимки от празника на нейния родител, както и поредица от кратки видео клипове, споделени като 24-часови истории в платформата, с които тя показа на своите 375 хиляди последователи как е преминала веселбата, пише life.dir.bg.

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria)

За хубавия повод блондинката, която по принцип обича да залага на предизвикателни тоалети, разкриващи голяма част от плътта ѝ, този път се бе спряла на далеч по-скромно облекло за семейния празник. Бившата любима на боксьора Кубрат Пулев се появи облечена с дълга черна рокля с 3/4 ръкави, чийто десен бе на множество бели флорални мотиви, спускаща се до земята. Дрехата се отличаваше с деликатно деколте и свободна кройка.

На публикациите ѝ се вижда, че заведението е украсено с множество балони в черно и златисто, като вторият цвят присъства и в декорацията на масата, включваща специално изработени за случая салфетки с надпис "Happy Birthday". За почерпката определено не са пестени средства, тъй като ястията, включени в менюто за гостите, са много, екзотични и разнообразни.

"Всеки ден за нашето семейство е празник, всеки ден е ценен, светъл и добър, благодарение на теб, тате! Честит рожден! Обичаме те безкрайно!", написа Андреа към кадър, събрал хиляди харесвания във виртуалното пространство, на която позира пред фотографския обектив в компанията на баща си.

Почитателите ѝ веднага се включиха с коментари под поста, в които отправят пожеланията си към двамата.

"Уникална сте! Честит празник! Весело изкарване!", "Много здраве и късмет!" и "Само хубави хора са родени на тази дата", гласят някои от тях.

Разбира се, сред присъстващите бе и нейната майка Михаела, която стоеше неотлъчно до своя съпруг и се забавляваше заедно с близките на семейството, дошли да уважат рожденика, вдигайки наздравици в негова чест. В края на вечерта, под "дъжд" от конфети, един от персоналът на мястото сервира пред Румен торта, отрупана с толкова много запалени свещи, че на рожденика му трябваха няколко опита, за да ги загаси. След това Андреа, заедно с родителите си и брат си Йоан, позираха за снимки, които да запечатат положителните емоции от събитието, превръщайки ги в приятни спомени.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сиганина с акордеона

    7 1 Отговор
    Сега, бащата да видим...!
  • 2 Директора

    11 6 Отговор
    Преди да почнете да плюете, спомнете си какви вълци давите всяка вечер ;)

    Коментиран от #9

  • 3 незнайко

    3 1 Отговор
    Че те не са ли разведени родителите и ???
  • 4 честен ционист

    14 2 Отговор
    Какъв простак трябва да си, че да си закачиш ключовете на колана? Да не е баща и на Опулев?

    Коментиран от #10

  • 5 Паула

    4 1 Отговор
    Ха ха, това ли е баща и, никога не бих предположила, че този човек е милионер, но нека издържа Теодора още дълги години напред....
  • 6 Не я кълни Паула

    2 0 Отговор
    Вас, кой ва издържа..?!
  • 7 1-ви от Софето

    0 1 Отговор
    Да са живи и здрави и тейко и черку
  • 8 КОГАТО

    2 1 Отговор
    Един ден стъпиш здраво на краката си,никога не забравяй тези ,които са те носили на ръце....

    Е ,че щерка му е...що да не направи парти,за рождения ден на баща си....Вие не бихте ли направили...а....???

    Ама като е някоя известна персона,Ганьо си няма еша за плюене.....
    Не съм чалгар,но това е истината....
  • 9 Вълкодав

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "Директора":

    Бих я сдавил и тази, стига да не говори и да си мълчи... е все пак може нещо такова - Ох, Ах!:)
  • 10 Той

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "честен ционист":

    Явно си доста малък за да знаеш!!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.