31 Август, 2011 16:45 1 362 0

Националите даряват 16 000 лева за малкия Теди

Националите даряват 16 000 лева за малкия Теди - 1
Архив

Футболистите от националния отбор, президентът Борислав Михайлов и треньорът Лотар Матеус решиха да направят дарение за лечението на болно момче, което се бори със злокачествено заболяване, съобщи официалната страница на БФС.

6-годишният Теди се нуждае от скъпо лечение в чужбина и по тази причина играчите гласуваха единодушно събраните средства от глоби заради нарушаването на режима след приятелския мач в Беларус през август да бъдат внесени в банковата сметка, отворена за набиране на пари за лечението на Теди.

Общо 16 000 лв. бяха удържани от футболистите и цялата сума ще бъде преведена от Българския футболен съюз в банковата сметка на момчето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА