23 Октомври, 2021 20:37 12 989 5

5-те зодии с най-силна интуиция

  • интуиция-
  • развитие-
  • зодия-
  • зодии-
  • вътрешен глас

Водните знаци са особено известни със способността да следват интуицията си

5-те зодии с най-силна интуиция - 1
Снимка: Shutterstock

Силно развитата интуиция е факт във водните знаци на зодиака: Рак, Риби и Скорпион. Огнените знаци - Лъв, Овен и Стрелец - също имат вътрешен усет, но рядко го слушат. Земните знаци вярват само в това, което можете да „почувствате“, а въздушните знаци просто не вярват на такива... глупости.

5. Близнаци

Близнаците са екстроверти, които не мислят за живота извън потока от информация. Те общуват с хората толкова много, че след определен брой години практика буквално четат мислите на другите. Следователно интуицията на Близнаци работи изключително по въпросите на човешкото поведение. Те знаят как да се настроят с друг човек на „една вълна“, лесно четат цялата информация от него и предвиждат не просто всяка стъпка, а всяка дума.

4. Дева

Всеки, който дори малко се интересува от астрологията, ще бъде изненадан да види Дева в класацията на зодиите със силна интуиция. Този зодиакален знак обаче умело решава различни пъзели от Вселената, използвайки всякакви подръчни средства, включително собствената си интуиция. Почти невъзможно е да заблудите Дева, тя усеща фалшивост на километър и определено ще провери всяка ваша дума. Самите Деви обаче са любители на лъжата.

3. Скорпион

Скорпионът е на трето място само защото все пак той по-често се вслушва в аргументите на разума, отколкото в съвета на сърцето. Да, този зодиакален знак има невероятно развита интуиция и Скорпионът не е много по-назад от Риби или Рак по способността да вижда в ситуация това, което другите не виждат. Този знак лесно ще намери изход от всяка ситуация и ще реши всяка дилема в негова полза, но никога няма да продължи само с интуицията, а ще търси факти и доказателства, които да потвърдят предположенията му.

2. Риби

Мечтателите Риби биха могли да бъдат на първо място, ако не беше едно „но“. Те са постоянно в небето, затова често пропускат случващото се на земята, точно под носа им. Подобно на всички представители на водния елемент, интуицията на Рибите се развива от раждането. Те възприемат информацията и вземат решения със сърцето си, а не с главата си, което е едновременно дар на съдбата и наказание. Затова понякога те все пак трябва да свързват ума и логиката.

1. Рак

Безспорния N1! Ракът е чувствителна и емоционална природа. Отвън те често изглеждат студени, но страстите кипят вътре в тях. Представителите на тази зодия не пропускат нищо и възприемат всичко, което се случва около тях през призмата на вътрешния им свят. Раците дълбоко изпитват всяка емоция, дума и действие - не само своите, но и на роднини, приятели и непознати хора. Така че не е изненадващо, че те имат най-развитата интуиция в зодиакалния кръг. Не се опитвайте да ги излъжете...те знаят дори какво ще стане в утрешния ден.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    18 12 Отговор
    Напишете нещо нормално бе.Кой го интересува тия въздухарски глупости?
  • 2 Керемида, зейтинова киречова

    6 3 Отговор
    ,, Единствен,, скорпион съм, но малко гена ми е объркан, иначе, леле, мале, ела тука, че ми требеш...!
  • 3 Скарабира

    9 14 Отговор
    Освен рибите и раците, също и октоподите, калмарите, мидите и други морски храни са много интуитивни. Надушват нещата отдалеч, като пушек от риба на скара.
  • 4 Ками

    5 3 Отговор
    Не сме зодии. Те нямат значение за "четенето" на хората
  • 5 зреене

    1 3 Отговор
    Мъноха лиьюбапытна!