Last news in Fakti

26 Октомври, 2021 20:33 7 083 5

3-те най-чувствителни зодии

  • хороскоп-
  • зодии-
  • чувствителност-
  • емоционалност-
  • зодия

Тези зодиакални знаци лесно се притесняват и жегват

3-те най-чувствителни зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Някои хора изглежда имат стоманено сърце. Нищо не може да ги жегне и са достатъчно уверени, независимо какво се изправя на пътя им. От друга страна, има хора, които са изключително чувствителни и несигурни. Най-вероятно те страдат от проблеми със самочувствието и се обиждат за всяко малко нещо, което им се казва. Те не са уверени в себе си и е вероятно да поставят под въпрос собствената си стойност.

Според астрологията има 3 зодиакални знака, които са прекалено чувствителни. Те лесно се обиждат от коментари по техен адрес и често трябва да се извинявате след разговор с тях.

Рак

Раците са изключително чувствителни. Те имат склонност да се чувстват зле за всичко, което им се казва, дори и да не е обидно. Те са склонни да изпитват много емоции и да преминават през много чувства, които са по-екстремни от това, което изпитват повечето хора.

Скорпион

Скорпионите обикновено са тихи и наблюдателни. Тъй като те се държат най-вече за себе си, те са много чувствителни и усещат много неща, независимо какво могат да покажат. Скорпионите се чувстват зле и са склонни лесно да се обиждат.

Водолей

Водолеите, често се чувстват сякаш всички са против тях. Те са изключително чувствителни и докачливи, когато става въпрос за приемане на всяка критика, която може да им се натъкне. Те са склонни лесно да се чувстват наранени и обидени и е вероятно да дадат също толкова груб отговор.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изключително

    8 7 Отговор
    чувствителни само към себе си егоисти !

    Коментиран от #4

  • 2 Така, ли..!?

    3 0 Отговор
    Виж ти....!
  • 3 Праззззззко

    5 1 Отговор
    Я напишете една статия за най-големите използвачи и за най-големите лицемери :) Ще бъде интересно, стига статията да е обективна, което за вас ще е трудно по обясними причини.
  • 4 рак многокрак

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Изключително":

    така е като спрем да слушкаме е много неприятно предполагам :)

    Коментиран от #5

  • 5 www

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "рак многокрак":

    Имате един основен недостатък - всички вървят напред, само раците назад.