7 Ноември, 2021 07:00 8 752 2

Вашият хороскоп за днес, 07.11.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден на изненади за Козирозите

Вашият хороскоп за днес, 07.11.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

В този ден може да сте доста избухливи и гневливи, което определено няма да привлича хората към Вас. Да се страхуват от Вас или да Ви обичат, това е въпросът, на който трябва да си дадете отговор.

Телец

Мислите, действията и изявата Ви ще се получават благодарение на другите. И не защото ще Ви казват какво и как да мислите, а защото Вие сами се ангажирате с това. Важно е да знаете докъде е собствената Ви граница и да не правите прекалено много компромиси.

Близнаци

Доста неща трябва да организирате и сложите по местата им. Не поемайте допълнителни ангажименти, време е да научите силата на това да казваш 'не'. Върнете силата си обратно.

Рак

Прекалено много влагате в отношенията си с любимите си хора. Това не е лошо, ако не се превърне в зависимост. Не се опитвайте да живеете техния живот, имате си свой.

Лъв

Хубав ден да се погрижите за онези, които са по-слаби и беззащитни. Да си благодетел за другите хора може да е много полезно не само за тях, но най-вече за Вас, защото дава сили на душата Ви.

Дева

Не е подходящ ден за покупки или пък за тръгване на далечен път. Ден, в който можете да кажете нещата, които отдавна сте премълчавали и да отстоявате позицията си.

Везни

Темата за материалната сигурност ще продължава да Ви мъчи и дори да отнема съня Ви. Може би е добре да погледнете на нещата от друга перспектива - парите са символ на енергията, която сме дали. За какво имате енергия и какво можете да дадете, за да получите нещо в замяна? Ресурсите, с които разполагате са всъщност много повече, отколкото си мислите.

Скорпион

Сила и амбиция се таят във Вас. Въпросът е за какво ги използвате и през какво сте готови да минете, за да постигнете целта си. Готови ли сте да платите цената?

Стрелец

Пътят към ада е постлан с добри намерения, сигурно сте чували тази мисъл. Днес не се опитвайте да натрапвате помощта си, колкото и полезна да смятате, че е тя. Непоисканото добро може да е по-лошо от откровеното зло. Помагайте на онези, които са Ви помолили за това.

Козирог

Ден на изненади. Вие не сте от големите любители на неизвестностите, но тези ще Ви очароват. Дори да не са уцелили нещата, които харесвате, оценете жеста; именно той е важен.

Водолей

Приятелството умножава радостта и намалява проблемите. Днес е денят, в който да увеличите радостите си, споделете ги с приятели, така ще станат многократно по-силни.

Риби

Малко сложничък е този месец за всички, а е минала само седмица от него. Но пък Вие имате силата да погледнете философски на нещата, които се случват. Историята често се повтаря, опитайте да проумеете уроците ѝ и да помогнете не само на себе си.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телец👿

    2 0 Отговор
    🤯 а ?
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ