Last news in Fakti

5 Ноември, 2021 11:28 4 338 2

Ето на кои зодии ще се отрази най-силно новолунието през ноември

  • новолуние-
  • зодии-
  • астрология-
  • зодиакални знаци-
  • луна-
  • влияние

За някои този ден може да доведе до неочаквани и внезапни промени

Ето на кои зодии ще се отрази най-силно новолунието през ноември - 1
Снимка: shutterstock

Намираме се в разгара на сезона на Скорпиона и ако все още не сте потънали в чувствата си до колене, има голям шанс скоро да започнете да усещате ефекта от интензивната енергия на Скорпиона. Това е така, защото новолунието през ноември 2021 г. ще пристигне на 4 ноември, докато преминава в мистериозния и страстен знак на Скорпион.

Това новолуние също се оказва притиснато между Марс - планетата на секса и агресията, и Меркурий - планетата на ума и комуникацията. Въпреки че това със сигурност звучи много, тази луна няма да засегне всички знаци толкова интензивно, така че ще искате да знаете дали сте един от зодиакалните знаци, най-засегнати от новолунието през ноември 2021 г.

Телец

Нещата стават напрегнати в близките ви отношения, Телец, и това ще бъде осветено само по време на новолуние. Бъдете готови за някои интензивни разговори с вашия съпруг, партньор или близки връзки, но внимавайте да не изсипете яростта си върху някой, който не го заслужава.

Лъв

Вземете кутия с кърпички и онзи стар семеен лексикон, Лъв, защото новолунието на Скорпион ви прави сантиментални. Не се учудвайте, ако се почувствате особено носталгични по време на тази луна, защото тя се намества във вашия район на семейството и корените. Ако не се чувствате като у дома си тези дни, може би е време да го потърсите другаде или може би ще ви е от полза да посетите корените си или да научите повече за предците си.

Скорпион

Готови ли сте за трансформиращи промени, Скорпион? Е, готови или не, трябва да направите сериозен размисъл по време на тази луна, докато тя се придвижва към вашия роден знак. Това новолуние е свързано с вашите откровения за себе си и ще трябва да се изправите пред части от себе си, които не намирате за толкова приятни. Отделете малко време да седнете със себе си и да се съсредоточите върху развитието си като човек.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Черна котка

    3 0 Отговор
    Мда...усещам, че ми е сантиментално и искам да ме галят по гръбчето и да мъркам.
  • 2 Честно

    1 0 Отговор
    Остарее ли човек, всеки ден чувства, луни, слънца, звезди, аз нз,,, онези, как не ги чувстват..!?