Last news in Fakti

5 Ноември, 2021 14:56 7 985 3

Най-големите манипулатори сред зодиите

  • манипулации-
  • манипулация-
  • зодия-
  • зодии-
  • зодиакални знаци

Ето как манипулира всеки зодиакален знак

Най-големите манипулатори сред зодиите - 1
Снимка: Shutterstock

Манипулацията е подмолна техника, до която някои хора прибягват, когато искат да получат нещо.

Вижте как манипулира всяка зодия и кои са най-добрите манипулатори според сайта Edna.bg.

Овен

За тези от вас, които все още си мислят, че ревльовците на зодиака са Рибите, вероятно не сте били под умишлената манипулацията на Овен. Или ще е това, или изведнъж ще започнат да ще се държат прекалено мило с вас, особено ако не ви познават толкова добре или не са ви близки.

Телец

Ако Телец се опитва да ви манипулира, вероятно ще спре да ви говори за известно време, за да постави малко напрежение между вас. Също така, те боравят и със заплахи. Ще ви кажат, че ако не направите, това което те мислят за правилно, нещата ще станат по-зле и вие вероятно или ще им повярвате, или просто от безизходица ще сведете глава.

Близнаци

При Близнаците е просто - ще ви излъжат или ще ви жегнат по чувството за вина. Те работят много добре с него. Вероятно ще ви замажат очите и ще си играят с границите между реалното и действителното. Ако ги разобличите, ще се правят, че нищо не е станало.

Рак

Раците също си боравят добре с чувството за вина. Ще ви напомнят точно колко са жертвали за вас и какво вие не сте направили. Ще преувеличат, когато изразяват болката си и ще прехвърлят вината обратно върху вас, дори ваше действие въобще да не ги касае по никакъв начин. В ежедневни ситуации, обикновено просто майчински ще ви побутнат да направите нещо, което искат и дори няма да се усетите, преди да сте го приключили.

Лъв

Ако не сте близки с Лъв и той започне от нищото да ви прави непоискани услуги, вероятно скоро ще поиска нещо от вас. Неговата манипулация никога не е толкова страшна, Лъв управлява личността и егото и ако просто помолите за нещо в замяна, с радост ще ви отвърне. По-тъмната страна на това е, че ще прави коментари по ваш адрес, за да ви накара да се почувствате неспособни или неосъзнати, за да постигне каквото е решил.

Дева

Ако не сте направили това, което са поискали от вас, те веднага ще направят физиономия, с която искат да ви покажат колко са разочаровани. Ако не сте човек, на който мислят, че директно могат да възложат задача, ще се заиграят с комплекса ви за малоценност, колкото и нищожен да е у вас. У тях със сигурност е повече и знаят как да го използват.

Везни

Везни - меката сила на зодиака. Те рядко изразяват нуждите си директно. По-скоро ако искат нещо от вас, ще ви сравнят с някого (независимо дали е позитивен или отрицателен пример), ще изразят недоволство от „определен тип“ хора и така ще се опитат да ви подтикнат да се държите по друг начин. В някои случаи могат да се направят на безпомощни (а просто им се иска някой друг да свърши нещо вместо тях).

Скорпион

Скорпионите поставят ултиматуми, когато нещо не изглежда така, както те искат или се борят с вътрешна несигурност. Също така ще ви прекарат през огън и жупел, ако положението е сериозно, за да ви обезоражат (типично е за водните зодии). Все пак, противно на славата им, те не са толкова коварни. По-скоро биха използвали странното си чувство за хумор, за да ви спечелят.

Стрелец

Стрелците са много трудни за анализиране, защото умът им е изключително неконвенционален. За да постигнат своето, биха украсили фактите с лъжа и използват ласкателство. Но са прекалено нетърпеливи, за да манипулират продължително. По-скоро биха ви хвърлили някой друг неодобрителен поглед, за да си „знаете мястото“.

Козирог

Ако по някаква причина не ви кажат директно какво искат, ще ви накарат да се почувствате като пълни идиоти или ще се опитат да ви вменят, че сте неблагодарни. Рядко им се налага да го правят. Принципно, просто искат чисти сметки, за да продължат да бъдат отношенията ви добри.

Водолей

За да получат това, което искат, Водолеите ще ви накарат да се почувствате истински специални. Очаквайте комплименти точно в тези сфери, в които искат нещо от вас. Проблемът при тях е, че им е неудобно да искат помощ директно и често прибягват до заобиколни методи.

Риби

Рибите ще използват това, че лесно могат да изглеждат беззащитни и лесно боравят с чувството на съжаление. Тактиката им работи безотказно. Дори и да сте поставили твърди граници, те ще намерят начин да се шмугнат между процепите им и да атакуват ядрото.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Софиянец

    0 1 Отговор
    Tv не е зодия
  • 3 Всичко

    2 2 Отговор
    Е строго индивидуално, но скорпиона е най.....!