10 Ноември, 2021 13:29 10 937 5

Тези зодии не прощават предателството

  • прошка-
  • предателство-
  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология

Предадете ли ги, връзката ви ще приключи окончателно

Тези зодии не прощават предателството - 1
Снимка: shutterstock

Някои хора могат да простят и да забравят. Има такива, на които е изключително трудно да дадат още един шанс на човека, предал доверието им. В отношенията всички сме изправени пред изпитания. Въпреки това, почти единственото нещо, което не може да бъде простено, е измяната.

Когато хората влязат във връзка, те очакват преданост един от друг. И когато един от партньорите предаде доверието на другия, може да отнеме доста време, за да се излекува тази рана. Някой може да прости предателството, докато друг- просто не може! И тогава всичко, което остава да се направи, е да се прекрати връзката, пише сайтът iwoman.bg.

Това са 4 знака на зодиака, които никога няма да простят на предател:

Близнаци

Представителите на тази зодия търсят прекалено дълго време, докато намерят своя човек. Но когато това се случи, Близнаците му дават пълна увереност и безусловно обожание. Те са всеотдайни партньори и никога няма да се променят. Те очакват същата връзка от своята сродна душа. Близнаците искат партньорът да принадлежи на тях и то само на тях. Ако това не е възможно, тогава без колебание те ще се разделят дори с любимия човек.

След предателството може да им е нужно много време, за да се научат отново да се доверяват на хората.

Рак

За Рака емоционалното предателство е по-лошо от физическото. Той, съвсем вероятно може да помисли и да прости на партньора, който му е изневерил физически. Ако партньорът извърши емоционално предателство, тогава няма да има връщане назад. Ракът ще изживее целия спектър от чувства, които човек може да предизвика в себе си. И тогава той ще продължи да живее, но ще изхвърли предателя от живота си. Представителят на този знак напълно ще изключи измамника от живота си, сякаш никога не е бил част от него. И никой не може да убеди Рака да промени решението си.

Дева

Девите по природа са надарени с дарбата да се грижат за други хора. Предателството в тях първо предизвиква пълно объркване, а след това води до усещане за безпомощност.

Девата лесно може да се справи с всякакви проблеми, но когато става въпрос за предателство във връзка, всичко завършва с депресия. Те не могат да се отърват от негативните мисли по никакъв начин и в крайна сметка стигат до извода, че никой около тях не мисли доброто им.

Скорпион

Както подобава на един истински Скорпион, представителите на тази зодия не знаят как да простят и да забравят. Ако предадат доверието им, те просто избухват. Вярността е изключително важна за тях. Те не могат да простят нито физическо, нито емоционално предателство. Но ако по някаква причина Скорпионът реши да не прекрати връзката, той все пак ще намери начин да накаже партньора си за измяната. И той ще го направи повече от веднъж.

Преди да ядосате Скорпион, помислете два пъти (поне).


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пропуснахте козирог и телец

    5 3 Отговор
    Но вие по-добре ги разбирате нещата😉
  • 2 Гнус

    8 2 Отговор
    Не съм от тези зодии, но заради зелен сертификат, никога няма да простя на един слабак.
  • 3 Истински съм..!

    7 2 Отговор
    Не прощавам на чужди никога, на близки съжалявам, че съм прощавал...!
  • 4 д-р охболи

    5 2 Отговор
    Близнак съм и на 100% написаното отговаря за мен.Предателството не се прощава ,колкото и да си бил близък и отдаден .Вярно е и за периода на съвземане след това.

    Коментиран от #5

  • 5 Васик атанасова

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "д-р охболи":

    Няма по големи предатели от близнаците
    А и клюкари
    На всичко отгоре българин близнак о мале леле
    Клюкари разнасят слухови че да се правят на интересни