Last news in Fakti

3 Септември, 2011 13:23 888 0

Миден и Рибен Фест 2011 започва днес в Каварна

  • каварна-
  • цонко цонев-
  • миден и рибен фест

От 3 до 5 септември в Каварна ще се проведе традиционният “Миден и Рибен Фест 2011”. По време на осмото издание на атрактивния фестивал, каварненци и гости на града ще могат да опитат от многобройните мидени и рибени специалитети, които ще се предлагат в специални шатри в центъра на града, съобщават от общината.

По традиция и този път кметът на Каварна Цонко Цонев ще постави символичното начало на фестивала със собственоръчно приготвен специалитет, който все още се пази в тайна. С него ще мерят сили актрисата Мартина Вачкова и певицата Марияна Попова. Тримата кулинари ще демонстрират уменията си в 17 часа на 3 септември на площада в центъра на града. Дегустацията ще бъде поверена на жури с председател актьорът Никола Анастасов и членове - вокалистите на Сигнал и Ахат Данчо Караджов и Звезди Керемидчиев.

Първата вечер фестът ще започне в 20 часа с концерт на група Аналгин. На 4 септември от 20 часа ще забият момчетата от каварненската рок група Аccess, а след тях на сцената ще се качат Сигнал. На 5 септември от 20 часа Поли Генова и Дани Милев Бенд, които за първи път ще гостуват в Каварна, ще закрият фестивала.

По време на "Миден и Рибен Фест 2011", от 31 август до 7 септември, в ХГ "Христо Градечлиев" ще се проведе пленер живопис.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА