Last news in Fakti

3 Юни, 2013 15:01 1 979 0

Deep Purple потопиха в екстаз Каварна

  • deep purple-
  • екстаз-
  • каварна-
  • рок-
  • фенове

В неделя се отбеляза краят на Kavarna Rock 2013. Фестивалът продължи два дни, като успя да събере хиляди фенове и да представи групи на световно ниво. Музикантите показаха, че Каварна е едно емблематично място за рок музиката, а фестивалът е успял да извоюва сериозни позиции в рок събитията, съобщава „Стандарт”.

Вторият ден от Kavarna Rock започна със Звезди и неговата група Аналгин. Бившият вокалист на Ахат сподели, че очаква много интересни бъдещи проекти и свежи идеи от момчетата, с които свири в момента.

Руската група Алиса имаше емоционална среща с музикантът Стенли, който се оказа приятел на вокалиста на бандата Костя.

„Не сме се виждали от много години. Радвам се, че имах възможност да изненадам Костя. Преди време ми предложиха да работим заедно, но за съжаление нямаше как да се случи в този момент. За мен, обаче това е голяма чест" споделя вокалистът, познат от „Тангра", а по-късно и от соловата му кариера.

Doro Pesch, която беше една от големите звезди на феста това лято, направи истински фурор на среща с феновете си. Около 150 души чакаха с тениски, дискове и огромното желание да се докоснат до метъл кралицата. Doro за пореден път доказа, че е звезда от световен ранг, като успя да накара почитателите си да се чувстват истински специални. Придружена от охрана, Doro се разходи многократно сред тълпите от фенове, давайки десетки автографи и снимки.

"Имам невероятни спомени от Kavarna Rock. За мен е много емоционален момент, че отново съм тук и ще мога да обменя този незабравим заряд с българската публика" казва усмихната метъл икона.

Грандиозният финал  накара присъстващите да изпаднат в екстаз, при появата на рок титаните Deep Purple. Бандата имаше място не само като хедлайнер на вечерта, но и като закриваща банда на целия фестивал.

Purple увенчаха Kavarna Rock с музиката, която е докоснала милиони фенове през годините. Титаните за пореден път показаха защо са толкова слушани и обичани сред различните поколения.

Deep Purple подариха именно на българската публика първото живо изпълнение на своя нов албум Now What?!.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА