2 Юли, 2016 06:15 1 265 0

Безплатна Wi-Fi зона на Каварна Рок Фест

  • каварна-
  • рок фест-
  • безплатна-
  • wi-fi зона
Безплатна Wi-Fi зона на Каварна Рок Фест - 1

Гостите на Каварна Рок Фест 2016 ще имат постоянен безплатен достъп до интернет. Цялата спортна зона, която включва стадион „Калиакра“ и къмпинг зоните на феста са осигурени с безплатна Wi-Fi мрежа. Публиката ще има възможност по всяко време, да сподели емоциите на рок фиестата в социалните мрежи, съобщават от общината.

ТАНГРА МЕГА РОК е официалното фестивално радио на Каварна Рок Фест 2016. Излъчванията започват в 12 часа на 2 юни. Феновете ще могат да следят новините на фестивала, да чуят изпълненията на групите на живо или да слушат интервюта със звездите на събитието.

Подготовката на събитието, което организират Loud Concerts и Община Каварна продължава и до началото му остават по- малко от 48 часа. Все още има билети за фестивала.

Продажбата на билети от касата на място ще започне на 1 юли на обяд.

Тази седмица цената на билет за един ден е 65 лв., а за двeте вечери - 109 лева.

На притежателите на двудневен билет за фестивала ще бъдат поставяни гривни на пункт пред входа на стадион "Калиакра", който ще работи от 12:00 часа на 1 юли.

Вратите на стадиона на 2 и 3 юли ще бъдат отворени за феновете от 16 часа, а първата група излиза на сцената в 17 часа.

Ето програмата на Каварна Рок Фест 2016 по часове:

 2 юли - събота

Axel Rudi Pell – 21.55 ч.

Therion – 20.10 ч.

Varg – 18.50 ч.

Odd Crew – 17.50 ч.

E-an-na – 17.00 ч.

3 юли - неделя

Avantasia – 21.55 ч.

Soilwork – 20.10 ч.

Myrath – 18.50 ч.

Last Hope – 17.50 ч.

Tiarra – 17.00 ч.


Повечето от групите, които ще гледаме на рок феста на 2 и 3 юли, ще раздават автографи на българските си фенове от 14.45 ч.до 16.00 часа на входа на стадиона. На същото място почитателите на Axel Rudi Pell ще могат да се сдобият с безценния му подпис след изявата му на 2 юли от 24 часа.

Както вече обявихме, тази година ще има обособени две къмпинг зони, с всички необходими удобства в тях. Най-нетърпеливите фенове на тежката музика могат да разпънат палатките си още от 1 юли.

Помислено е и за почитателите на футбола, които няма да изпуснат и секунда от мачовете от Европейското първенство. Те ще бъдат съпричастни към случващото се във Франция, благодарение на екраните, които ще бъдат разположени на ключови места.

За доброто настроение ще допринесат и специалните Happy Hour промоции на бара пред залата на стадиона – не забравяйте да следите за тях.

Непосредствено до бара ще бъде и мястото, от което ще можете да закупите оригинален мърчандайз на любимата си банда.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА