12 Април, 2013 19:24 2 703 0

Виктория Русимова се натровила с хапчета

  • виктория русимова-
  • хапчета

Виктория Русимова, жената от Ботевград, която заплаши да се замозапали заради загубата на апартамента си, беше приета в Института за спешна медицинска помощ "Пирогов". Лекарите се съмняват, че този път тя е направила опит да се самоубие с голяма доза алкохол и хапчета, съобщава Нова телевизия.

Тя и съпруга й днес бяха окончателно изведени от заложеното срещу кредит жилище. Малко по-късно 44-годишната жена припаднала и била откарана в токсикологията на софийската болница.

Протестиращите от палатковия лагер край парламента също изразиха своята подкрепа за жената.

Ботевградчани  не застанаха зад 45-годишната жена, тъй като според тях съдия-изпълнителката Надя Василева е упълномощена да си свърши работата.

През 2006 година Виктория Русимова взема заем от банка ДСК, впоследствие този заем е изплатен от нейния поръчител, който пък завежда дело срещу Виктория и по съдебен път си търси парите.

Съдия-изпълнителят Надя Василева успява да продаде жилището и преди четири месеца то вече има нов собственик.

Кметът на общината Георги Георгиев обеща да помогне на Виктория Русимова с лични средства в размер на 400 лева да си наеме адвокат и ще й предостави стая в общинска къща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА