Last news in Fakti

31 Декември, 2021 07:00 8 046 0

Вашият хороскоп за днес, 31.12.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Един хубав ден за празнуване за Девите

Вашият хороскоп за днес, 31.12.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Малко се притеснявате дали ще успеете да държите под контрол и непредвидимото. Трудничко е, но обикновено успявате. Защо просто не се отпуснете?

Телец

Важно Ви е да имате един човек до себе си,един специален човек. Тогава може да посрещнете дори малките зелени човечета, а какво остава за НГ.

Близнаци

Традиционно се правят равносметки. Може и да не се задълбочавате,важното е да поддържате настроението и да сте готови да гръмнете шампанското.

Рак

Настроението Ви ще е отлично.Сякаш нещо Ви подбутва непрестанно да действате. Хубаво е да намерите време и за самите себе си преди 2022.

Лъв

Дано успеете да приключите всичко,което сте планували. Гледайте да не пропуснете Новата година, улисани в разговори. Подгответе фойерверките.

Дева

Един хубав ден за празнуване, гледайте да приключите по-рано каквото сте си наумили, за да имате време за приятелите и за една чудна нощ.

Везни

Притеснени ще сте дали всичко ще стане както искате.Оставете тези неща и се наслаждавайте на мига,по-важно е настроението Ви да е на ниво.

Скорпион

Имате енергия да организирате не едно, а няколко новогодишни тържества. Улисани в приготовления, не забравяте ли доброто настроение.

Стрелец

Не е нужно да мърморите и да се сърдите за всяко нещо. А и не бива да се притеснявате, че годината си отива, преживявали сте го много пъти.

Козирог

Занимайте се с дреболиите отрано, за да имате време да се насладите на празника. Компания няма да ви липсва. Заложете на импровизацията.

Водолей

През последния ден на 2021 г. си дайте сметка доколко искрени сте били във връзката си и как ще я карате оттук нататък;какво искате от живота.

Риби

Ще трябва да се пораздвижите малко. Настроение няма да Ви липсва, дано и компанията да е на ниво. И е добре да не се опитвате да се налагате.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА