1 Януари, 2022 17:03 3 048 0

Вашият хороскоп за днес, 01.01.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Нови предизвикателства през целия месец

Вашият хороскоп за днес, 01.01.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Добре дошли в Новата година! Използвайте еуфорията на новото начало, пожелайте си нещо хубаво. Годината ще е такава, каквато си я направите, независимо от външните условия.

Телец

От днес получавате 365 нови възможности в живота си. Открийте съзнанието си за даровете на живота. Ще трябва да работите усърдно, но пък ще имате приятели добри, които ще бъдат Вашата опора и сугурност. Гледайте позитивно на живота.

Близнаци

Всяка нова година е нова възможност и нека за Вас тя да донесе най-напред здраве. Здравият човек може да постигне всичко. Простичката радост от живота ще Ви отвори много врати и много възможности. Тази година е време за реализация и постигане на мечтите. Бъдете дръзки, мечтайте и постигайте.

Рак

Сурва весела година! Интензивни чувства, силни страсти и провокации ви носи този ден първи. Посрещнете го с радост и усмивка, пожелайте си всичко онова, което не смеете и спотайвате дълбоко в себе си. Днес бъдете смели в желанията, Вселената е готова да отговори на провокацията Ви. Мечтайте! И ще започнете да виждате резултатите през годината.

Лъв

Честита 2022! Толкова щастие и усмивки е един единствен ден, толкова хора и срещи, радост за вас, радост за света. Потопете се в атмосферата на празника, ликувайте, празнувайте, веселете се, дайте път на светлината. Ден за празнични наричания и за радостни споделяния. Оставете се на празничната магия и просто мечтайте. Когато сте щастливи, желанията Ви са радостни и светли и тогава те с лекота се случват. Запомнете това състояние и го извиквайте в моментите, когато е нужно.

Дева

Щастлива и весела да бъде! Партньорство, споделяне и заедност са късметите от новогодишната баница за вас днес. Доверете се на човека до вас, погледнете го с нежност и любов и си позволете да се почувствате щастливи. И нека това щастие ви води през цялата 2022 Бъдете влюбени в живота и той ще ви отговори със същото. Взаимност е вашата дума днес.

Везни

Бляскава и сияйна 2022! Подреждане, разбиране и празничност в ежедневието ще искате да внесете. Това не е толкова трудно днес, когато целият свят празнува, но ще трябва да опитате и през следващите дни. А днес просто сияйте и огрявайте света със своята нежност и мекота. Пожелайте си реализирани обещания и много любов в света да има тук и сега, останалото е въпрос на лично творчество, нали ;)

Скорпион

Изобилна и плодородна да бъде новата година! Любов, радост и празник сте призвани да създадете днес. Забравете тревогите и притесненията и се фокусирайте върху хубавите неща в живота, а те не са малко, макар да са малки понякога, а понякога дори и невидими, трудно назовими, но винаги край нас - усмивката на детето, нежния полъх на вятъра, докосването на слънчев лъч, добрата дума от непознат, помощ от неочаквано място... Има ги, имайте и очи да ги видите и сърце да благодарите!

Стрелец

Сурва, сурва весела година! Леко и приятно, с празнични трапези и весела музика, именици, сурвакари и деца, на които са им позволили да стоят ислед полунощ, какъв ден само, един-единствен за цялата година, денят на началото. Дайте на душата си празник, любов и топлина и тя ще Ви дари цяла година умножено от същото. Бъдете много внимателни как се чувствате и какво си пожелавате, защото днес то резонира в сърцето на Новата година. Просто извикайте детските радостни спомени и ги оставете да направят деня Ви специален.

Козирог

Честита нова година, честито ново начало! Движение, събиране и обмен, думи празни, думи силни, думи за радост и обновление. Дайте си сметка днес за силата на словото, за онова, което влагате в пожеланията си. Днес е специален ден, царствен, изпълнете го със щедрост, с любов и радост. Засейте добри думи, за да пожънете добри дела!

Водолей

Радост, щастие, любов и красота да бъдат с Вас през тази година! Материализация на идеите, струва ли си, има ли смисъл? Хубав ден да отчетете доброто и лошото през изминалата година, без съжаление, а с благодарност за всичко, което е било. Какво искате да Ви донесе 2022?

Риби

Мирна и щастлива нова година да бъде! Сила и вдъхновение са ви нужни днес. Сдържани, внимателни, на моменти хладни и непристъпни, упс, какво ви става, днес е празник. Опитайте се да се усмихнете без да държите всичко под контрол. Денят е силен, денят е царствен, денят е на Новата година и на Новата луна. Какво ново искате, какво искате да продължи? Седнете, помечтайте и запишете. И не мислете дали може или не, просто бъдете като деца в сладкарница. Винаги има една добра фея, която изпълнява желанията дори на хората, които не вярват.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА