3 Януари, 2022 07:00 9 361 0

Вашият хороскоп за днес, 03.01.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Интересен ден очаква Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 03.01.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Бавничко се завърта колелото на годината. Вече е време за конкретни действия. Бъдете ясни и конкретни в задачите за този ден. Не се разсейвайте с много приказки, поспиване и преяждане. Започнете да възвръщате форма.

Телец

Ден, в който да се замислите как да правите нещата по-добре, как да оптимизирате дейностите си. Намерете правилните хора и ги попитайте как може да се случват нещата по-ефективно. Подгответе се за годината, която започва.

Близнаци

Идеален ден за приключване на започнатото. Ще прозирате мотивите, движещи събитията и това може да ви направи прекалено самоуверени, а не бива. Винаги има още един пръст, който не забелязвате - Божествения.

Рак

Някакви смътни и явни отговорности ще ви напрягат днес. Не започвайте годината с ненужни притеснения, нали смисълът е да се започне на чисто. Отпуснете се, дишайте дълбоко, усмихнете се и си повярвайте. Вие ще направите най-доброто, на което сте способни и никой няма право да се съмнява във вас. Напред!

Лъв

Крачка към разбиране на тайната. Интересен ден ви очаква. Ще имате вълнуващи срещи и преживявания. Ще видите обикновените неща в нова светлина. Ще усетите нещо ново и разширяващо за самите себе си. Приключението към себе си едва сега започва.

Дева

Какви ценности получавате при взаимодействието си с другите? Задавали ли сте си някога този въпрос. С какво хората, с които общувате са ценни за вас. Всъщност нещата в живота си ги правим заради себе си, заблуждавайки се, че ги правим заради другите. И все пак, когато има любов, тогава всичко се променя. Нека любовта е вашата ценност днес.

Везни

Днес ще сте доста активни във взаимоотношенията с другите, което дори може малко да ги изненада. Напоследък е много актуален един въпрос - къде свършвам аз и къде започва другия, докъде мога да му влияя? Това са въпроси повече от психологията, но е добре да имате отговор и осъзнаване сами за себе си. Може би вашето аз е целият свят...

Скорпион

Доста нетърпеливи ще сте да свършите всичко, което сте си наумили. Отдъхнете, отпуснете душата си, ще намерите време за всичко, не започвайте на педали годината. Важното е да овладявате емоциите, тогава и повече възможности ще виждате.

Стрелец

Някак вътре в себе си ще усещате, че душата ви пее, ще искате любов и нови приключения. Още не е късно да направите наричания за цялата година. А днес просто се забавлявайте, радвайте, обичайте, споделяйте го с другите. Важно е радост да има за всички.

Козирог

Днес няма много да ви се разхожда и ще направите всичко, за да си останете у дома, да бъдете на спокойно и сигурно място. С радост бихте посрещнали гости, но едва ли някой би ви съблазнил да отидете у тях. Най-важното ще е да усещате емоционален комфорт и сигурност. Пък, ако няма нещо вълнуващо, лесно може да го организирате.

Водолей

Влизате лека-полека в ритъма на ежедневието, но още с духа на празника. Денят е ентусиазиран, лек, на моменти малко по-експресивен от нужното. Важното е, че вие ще се чувствате добре и в свои води, хванали здраво юздите на нещата. И този ден се очертава да сте победители, както и цялата настъпваща година.

Риби

Още сте омаяни от празниците и още в главата Ви звънят чаши, искрят огньове и се чуват песни. Хубаво е малко по-малко да идвате към реалността. Музиката не е забранена, танците също, остава да си позволите да се порадвате. Вдъхновете се за утре, за вдругиден, за цялата година.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА