4 Януари, 2022 18:15 13 169 14

Предстои ни най-вълшебната нощ - използвайте магията на водата

  • богоявление-
  • магия-
  • вода-
  • желания

Точно полунощ на 5-ти срещу 6-ти януари всичките ви желания могат да се сбъднат

Предстои ни най-вълшебната нощ - използвайте магията на водата  - 1
Снимка: Shutterstock

Предстои ни най-вълшебната нощ в годината - тази на 5-ти срещу 6-ти януари. Точно полунощ всичките ви желания могат да се сбъднат! С какво е по-различна тази нощ от всички останали ли? Свързана е с едно изключително древно българско вярване за силата и магията на водата, което се е появило по нашите земи много преди християнството.

Според предците ни, водата има силата да сбъдва желанията - именно затова древните народи почитали реките и изворите с такъв голям респект. А в пoлyнoщ нa Бoгoявлeниe вoдaтa зaпoчвa дa cбъдвa и „дa чyвa! Как обаче да случим магията на водата в наши дни? Розмари Де Мео, която написа книгата "Стопанката на Господ" го е казала изключително добре, пише woman.bg.

Ето какво съветва тя: "Здравей, Добросторнико! Веднага казвам, че щом четеш това, трябва да си наясно, че ще пиша за Магията. И за това как можеш да я сториш сам. Ако нещо те стяга под лъжичката, да знаеш че е собствената ти вяра. Недей да вървиш против нея! Ако пък наричаш себе си християнин и с любопитство и радост би участвал в тази приказка, може би е крайно време да си зададеш някои въпроси. Та да започваме: Когато се здрачи достатъчно навън на 5-ти, налей вода в един съд. Може да е купа или малка тенжерка. По-добре да е по-голям съд и по-широк! Гледай да не е пластмасов съд. Някога водата се е наливала от извор или кладенец, но ти ползвай чешмата вкъщи. Изнеси водата навън – на балкона или прозореца, или на двора. Хвани съда с две ръце и притихни малко с водата си. Остави я да те усети. Подишай свежия въздух с нея. Постойте си така поне 5 минути. Поздрави я и ѝ кажи името си. НА ГЛАС!!! Тя вече те познава. Тя е ТВОЯТА вода. Постойте още малко заедно, остави съда навън и се прибери. Нека водата ти остане няколко часа под небето да се „измълчи” и пречисти.

Точно преди полунощ излез отново при нея. Тогава преди ВОДИЦИ силата ѝ е най-голяма. Отново хвани съда с две ръце. Дланите ти трябва плътно да обхващат стените. Знам, че е студено… Сега се свържи с твоята вода. Помисли кое е най-голямото ти желание, кое е това, чието сбъдване ще ти донесе нова Сила и Радост. Не бързай! ИЗРЕЧИ НА ГЛАС ПРЕД ВОДАТА СИ НАЙ-СЪКРОВЕНОТО СИ ЖЕЛАНИЕ! Заяви волята си ясно и категорично! Наричай, не моли! Притихни отново и постой с нея. Опитай се да си представиш как ще изглежда живота ти, когато точно това желание бъде сбъднато. Опитай се да „видиш” тази картина в твоята вода. Огледай се в нея! Как ще изглеждаш сбъднат? Виж как си облечен! Има ли някой наоколо? Къде си? На какво мирише? Какъв сезон е? Наслади се на сбъдването си! Предизвикай абсолютната си увереност, че това ще се случи! Кажи на водата всяка дума, която се явява в този момент… И завърши НА ГЛАС с най-старото и силно наричане: РЕЧЕНОТО МИ ДА БЪДЕ СТОРЕНО!

После покрий водата с кърпа (по възможност бяла) и се прибери. Остави водата си цяла нощ да поеме ПРАВОТО ТИ СЛОВО. Да го чуе, да го залюлее, да го изкъпе, да му вдъхне живот и да пренареди твоето СБЪДВАНЕ. Сутринта на ВОДИЦИ, когато се събудиш първо иди при Водата си. Измий си очите с нея и с много обич отпий от твоето Сбъдване. После пак… Усети твоя ДАР с цялата си душа. После склони чело пред Водата и на глас ѝ благодари! Прибери я. Можеш да я изпиеш цялата или по малко, както искаш, да наръсиш с останалото от нея дома си, да полееш някое цвете – както прецениш.

Това е НАРЕЧЕНА вода и тя ще носи енергията на желанието ти. Силата ѝ е право пропорционална на емоцията, която си вложил в нея и на количеството Вяра, изпълваща душата ти. Така че, магията е в твоите ръце! Дали е истина? Това е много стара Магия. А колко работи за теб, зависи от силата ти, куража ти и корена ти. Моля ви, подарете тази Магия на децата си! Позволете им да станат част от старата българска приказка! И, направете ми една услуга, не наричайте това вълшебство, бихте излъгали! Не сменяйте същинското име, за да сте в мир със собствената си вяра. Това е част от правото слово на Магията и силата ѝ!".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 69 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виталия

    8 5 Отговор
    Противничка съм на всякакви магии. "Самият живот е учител и ти си в състояние на постоянно учене" Брус Лий
  • 2 Sub Zero

    7 8 Отговор
    В полунощ се използва магията на леда във водката.
  • 3 Обесен Язовец

    21 0 Отговор
    Който не е запознат с древните знания на предците, моля да не пише глупости. Който търси истината, да прочете за опитите на Масаро Емото с водата! Науката доказва, че тя е жива!

    Коментиран от #4

  • 4 Виталия

    9 4 Отговор

    До коментар #3 от "Обесен Язовец":

    Не оспорвам Енергията☺на водата. Думата магия е нещо страшно и ужасноо

    Коментиран от #7

  • 5 ДААА

    13 1 Отговор
    ВОДАТА Е ЖИВА, ТЯ ЧУВСТВА И ЛЕКУВА.

    Коментиран от #6

  • 6 Виталия

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "ДААА":

    От опит го зная. М.12.2002 бях в Балнеохотел "Жива вода". Имах порезна рана (недълбока) върху ръката. Изкъпах се с минералната вода, вечерях и си легнах. На сутринта о, чудо!!! От раната нямаше следа
  • 7 Обесен Язовец

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Виталия":

    В Тубата виж лекциите на Мария Арабаджиева. Тя леко повдига завесата. Нека ти е пътеводна светлина. Търси учи и не се страхувай.

    Коментиран от #14

  • 8 Роза

    13 1 Отговор
    Всичко това е написано много поетично.Старите легенди и вярвания са едно богатство!А за животворната сила на водата много е писано и говорено.Ако не вярваме в чудеса,живота ни ще бъде твърде сух и скучен.Не може винаги да отричаме необяснимото и да твърдим,че знаем всичко на този свят.Затова не ни струва нищо да си направим такава"мълчана вода".Лично аз ще опитам!
  • 9 Хари Потър

    3 2 Отговор
    В полунощ си потопете вълшебната пръчка във вода за зареждане с енергия.
    За бързо зареждане - в контакта.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Кикимората

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "Обесен Язовец":

    Тази Арабаджакова винаги ме буди нощем,като забравя лаптопа включен.Баба яга,кикимора пази боже!!!