Last news in Fakti

9 Януари, 2022 07:00 13 037 4

Вашият хороскоп за днес, 09.01.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Многообещаващ ден за Овните

Вашият хороскоп за днес, 09.01.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Многообещаващ ден. Днес мислете за по-лични неща, намерете повече време за активна почивка, че след празници човек най-много се уморява. Важното е да откриете правилното действие.

Телец

Доста силен и магичен ден. Дори и Вие, човек, здраво стъпил на земята, днес ще усетите нещо мистично и ирационално в събитията. Могат да се разрешат отдавна струпани проблеми. Може да е малко трудно, тегаво и нервно, но със сигурност ще е голямо облекчение.

Близнаци

Всичко във Вашия свят днес ще изглежда равномерно разпределено. Имате някои малки вълнения с финансите. Всъщност въпросът е личен и засяга само Вас - за колко ценни и стойностни се смятате, колко струва един Ваш час?

Рак

Доста неща за вършене ще имате днес и много отговорности, а е просто една зимна неделя. Естествено, че ще ги съвместите както никой друг, пък и време ще Ви остане. Най-добре си останете у дома, почувствайте спокойствието, силата и уюта, с които Ви зарежда собственият Ви дом. Презаредете батериите.

Лъв

Практични и аналитични ще сте днес, може би търсейки сигурност в нещата, които правите. Днес ще много чувствителни към всякакви външни влияния, така че е хубаво да сте спокойни и релаксирани, намерете време за това.

Дева

И днешният ден се очертава като интересен и приятен. Ще можете да се видите с много при приятели и да споделите вълненията си. Енергия ще имате за десетима, запретвайте ръкави и действайте - винаги има какво още да се свърши.

Везни

Имате желание да експериментирате с най-различни неща, но гледайте това да не са емоциите на близките ви. Хубав ден да преодолеете собствените си предразсъдъци.

Скорпион

Ще изпитвате някакво странно желание да контролирате чувствата на другите или просто казано - да ги манипулирате. Всъщност това е въпрос от морално естество, който сами трябва да решите.

Стрелец

Имате нужда да докажете на околните, че вашите възгледи могат да станат и техни. Е, добре да го направите по-дипломатично, а не използвайки физически методи за въздействие.

Козирог

Доста добри шансове имате да се справите със стреса днес. Имате добри идеи за приключения, изявления, занимания. Просто повярвайте в себе си и действайте.

Водолей

Хубав ден да се издигнете над ежедневната рутина и да се преместите там, където удоволствието сменя болката. Осъзнайте какво точно имате да усъвършенствате днес и въведете редът, който ще ви донесе вътрешно удовлетворение, днес. Утре вече може да сте на друго мнение.

Риби

На изпитание е подложена способността Ви да се адаптирате към проблемите, които са навсякъде около Вас. Просто опитайте да сте обективни и не се обиждайте за глупости. А най-лесният начин да се справите с проблемите е, като решите, че не са проблеми и просто действате.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ ФАКТИ БГ
  • 3 МИЛЕНИУМ

    2 1 Отговор
    ФАКТИ БГ стеНОМЕР 1
  • 4 ТИТИ

    1 0 Отговор
    ОБЕКТИВНИ