Last news in Fakti

12 Януари, 2022 19:35 10 923 13

Как да разбереш, че е имал много жени преди теб

  • мъже-
  • женкари-
  • съвети-
  • живот-
  • много жени-
  • предишни връзки

16 признака на мъжа женкар

Как да разбереш, че е имал много жени преди теб - 1
Снимка: shutterstock

Има няколко косвени признака, по които можете да разберете, че мъжът има богат опит „по женската част“, твърдят психолозите.

Вижте по-отблизо някой от най-фрапиращите:

Мъжът не обича да говори за предишните си връзки

Обикновено, ако е имал твърде много жени в живота си, мъжът ще мълчи за преживяното си. Той вече си е доказал всичко. И няма да парадира с богатия си опит като любовник пред други хора. По-скоро е вероятно обратното. Защото се страхува, че ако ви каже всичко, ще го приемете за „бройкаджия“.

Интимните отношения не са на първо място за него

Стойността на жената и връзката с нея няма да се определят от интимните отношения. Този мъж „не е много гладен“. Да, той ще покаже страстта си, но това ще бъде съзнателен, контролиран момент, с който да демонстрира влиянието си върху вас.

Запознанството с него е много лесно

Той се запознава твърде лесно (това е основният признак). Много по-лесно и по-бързо успява да достигне до необходимото ниво на отношения, отколкото други мъже. Срещате го случайно, на място, което не предразполага към любовни запознанства, но все пак се случва точно това… Най-вероятно мъжът притежава „специални умения“, които е успял да развие до максимално ниво. Всички мъже, които са имали много любовници, много лесно влизат в нови запознанства. Те могат да се срещнат с 2-3 различни жени на ден. И да ги „свалят“ небрежно. Просто в хода на обичайния си живот и работа. Колкото повече познати, толкова повече възможности.

С такъв мъж имате супер лесна комуникация

Получавате еуфория от факта, че изобщо не е нужно да се напрягате, за да си общувате перфектно. Или поне се напрягате много по-малко, отколкото при от общуването с други мъже. А това е нещо глътка свеж въздух за вас. Коя жена няма да хареса такъв мъж?!

Той е привлекателен и мистериозен

Най-вероятно първо ще си помислите, че той е глупав и повърхностен, защото интелектуалните разговори ще бъдат бързо обърнати в шега или пък прекъснати от неочакван въпрос. А след това разговорът ще тръгне в съвсем друга посока. Но една хубава кола, облекло и уверено поведение веднага ще приспят всякакви подозрения. Вие ще се изкушите да разрешите този мъж – загадка.

Вечно е усмихнат

Такъв мъж най-вероятно се усмихва много. Тази функция е по избор, може да попаднете и на сериозен. Но обикновено е усмихнат и ще ви се стори, че това е специална усмивка, предназначена само за вас.

Странности и несъответствия в поведението

Ще забележите много странности и несъответствия в неговото поведение, външен вид и разговори. Но като цяло с него ви бъде много интересно.

Не разпознавате кога се шегува и кога е сериозен

Много често няма да разберете дали се шегува или сериозен. Но поради лекотата на комуникацията, това ще е страшно увлекателно.

Има няколко телефона

Такъв мъж има много телефони. Повече от 2. Обикновено няколко стоят постоянно в колата му. И почти никога не се прибира вкъщи. Но първоначално няма да придадете голямо значение на това.

Разговорлив е и любопитен за живота ви

Такъв мъж говори много и пита предимно за вас, ще се засмее на въпроси за самия него и ще се опита да отклони темата.

Ту ще изчезва, ту ще се появява

За такъв мъже е нормално да изчезне и после неочаквано да се появи. След това пак изчезва. Но редовно ще ви „тества“ за обратна връзка. Виждайки положителното ви отношение, ще прояви внимание (най-вероятно ще предложи среща), а очарованието му ще е така силно, че недоволството ви веднага ще се изчезне, пише happy-woman.bg.

Лягате си с него след 1-2 срещи

Ще се озовете бързо в леглото на такъв мъж, само след 1-2 срещи. Той няма да ви търси дълго време, защото има избор. И ако не днес, то утре ще се запознае с още 3 нови момичета.

Той няма профил в социалните мрежи

Най-вероятно такъв мъж няма профил в социалните мрежи. Изключение правят публичните личности или тези, които изкарват пари от социалните мрежи.

Връзката в чата с такъв мъж е непоследователна

Той ще отговори на 9 от 10 от вашите съобщения, много по-късно, разбира се и ще припише това на факта, че е бил зает на работа. Но понякога той ще ви драска бързи съобщения. В този момент ще ви се стори, че той е много заинтересован да общува с вас.

Има горещ темперамент

Такъв мъж най-вероятно е холерик или холерик-сангвиник по темперамент (но не истеричен) и е нарцисист – в една или друга степен. И това ще се прояви в неговото поведение, стил, начин на говорене.

Тези признаци са характерни предимно за мъжете до 40-годишна възраст, а след това, се питат от сайта flagman.bg

След това всички тези признаци значително ще отслабнат или ще изчезнат напълно до 40-годишна възраст. Могат да се проявят, но много имплицитно, ситуативно. Такъв мъж вече е „играл достатъчно“ и е натоварен със задължения – съпругата, децата и бизнеса си… Тома му отнема по-голямата част от времето. Много често такива мъже стават редовни клиенти на скъпи проститутки, твърдят психолози.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радка пиратка

    11 9 Отговор
    Всичко е доста по-просто. Но от няколко простички истини статия не става. Трябва и малко водица. Такъв е занаятът. Добра статия.
  • 2 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    7 11 Отговор
    Че това е доста лесно. Ако се е женил преди това е имал други жени, ако това му е първи брак значи никога не е бил с жена както бях ас преди първата брачна нощ. Все пак всички знаем че любовните отношения преди или бес брак са нещо много много лошо , забранено и недупустимо и напрактика не съществуват в реалния живот. В лошите филми може и да ги има но в действителнос няма такова нещо. Или поне в най хубавия български град град Казанлък няма.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Абсолютно

    8 8 Отговор
    невярно !
  • 5 За ЕдинПреател

    8 1 Отговор
    Та за него да питам.... Колко котки има авторът?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Фафли и кебапчета

    5 0 Отговор
    Има жакузи и кръчма в Арбанаси.
  • 8 ПЕНЦИОНЕР

    3 4 Отговор
    .... КАМ ЖЕНИТЕ САВЕТ... НАИ ЛЕСНО СА ПОЗНАВА КАТО ГОО ОГЛЕДАТЕ ДОБРЕ.... АКО Е ЗАОСТРЕ НАЧИ... НОГО Е ДЪЛБАЛ... ОТВАРЯИТЕ СИ ОЧИТЕ ДАЛИ Е ЗАОСТРЕН...!!!! ....
  • 9 Буха ха

    14 0 Отговор
    Най-сигурният признак:Има голям к.. и намира елегантен начин да го извади при първа възможност, още в самото начало на връзката.
  • 10 Бройкаджията

    4 3 Отговор
    Абсолютно точно.Почти на всякъде все едно мен описахте.Как е възможно.
  • 11 цербер

    0 0 Отговор
    Вижте по-отблизо някоИ от най-фрапиращите: А НЕ НЯКОЙ!
  • 12 джедай

    0 0 Отговор
    МНОГО ИНФОРМАЦИЯ. Достатъчна е снимката на мъжа с розата,която е за жената срещу него.
  • 13 Милена

    3 1 Отговор
    откъде ги знае тия работи, от 1, 2 или 3-ма чук и чао не става, трябва и фулконтакт. Значи такива жени пишат статиите тук...