Last news in Fakti

13 Януари, 2022 09:37 9 282 13

Джейсън Момоа и Лиза Бонет се развеждат (СНИМКА)

  • джейсън момоа-
  • лиза бонет-
  • лиза боне-
  • развод-
  • раздяла-
  • аквамен

Кино звездите обявиха, че слагат край на брака си, но продължават да се обичат

Джейсън Момоа и Лиза Бонет се развеждат (СНИМКА) - 1
Снимка: Shutterstock

Една от най-романтичните любовни истории на Холивуд приключи, предава CNN.

Джейсън Момоа и Лиза Бонет публикуваха съвместно изявление в профила на екранния Аквамен в Instagram, в което обявяват, че слагат край на брака си след близо 5 години семеен живот.

„Всички усетихме напрежението и промените на тези трансформационни времена... Разгръща се революция ~ и нашето семейство не е изключение... усещаме и израстваме от настъпващите сеизмични промени“, казват те в изявлението. "И така ~ Споделяме нашите семейни новини ~ Че прекратяваме брака си."

Припомняме, че двойката се срещна в джаз клуб през 2005 г., много преди Момоа да стане известен с ролята си на Кал Дрого в „Игра на тронове“. Момоа още преди да я срещне, е бил голям фен на Бонет, която се прочу като Дениз Хъкстабъл в хитовия сериал от 80-те години на миналия век „Шоуто на Козби“.

„Когато бях на 8 години и я видях по телевизията, си казах: „Мамо, искам нея“, казва Момоа пред Джеймс Кордън в „The Late Late Show“ през 2017 г. „Още тогава си казах: „Ще те преследвам до края на живота си и ще те хвана“.“

Така Момоа не губи време и още при първата им среща започва да я ухажва. „В този момент любовта дойде и стана голяма, а той не избяга, както правят много мъже“, казва Бонет пред списание Porter през 2018 г. „Той ме вдигна и ме хвърли през рамото си точно като пещерен човек! "

Двойката посрещна първото си дете заедно - Лола, през 2007 г. Синът им Накоа-Улф се ражда година по-късно.
Момоа играе голяма роля в отглеждането на дъщерята на Бонет - актрисата Зои Кравиц, от първия ѝ брак с певеца Лени Кравиц. Кравиц и Момоа също се сближават изключително и дори се наричат „братя“.

През 2017 г. Лиза и Джейсън сключват брак.

В изявлението си двойката пише, че са споделили за случващото се във връзката им „не защото смятаме, че е достойно за новините, но за да можем, докато живеем живота си, да го правим с достойнство и честност“.

„Любовта помежду ни продължава, развива се по начини, по които иска да бъде позната и изживяна. Ние се освобождаваме един друг ~ да бъдем това, което се учим да станем...“, продължава изявлението. "Остава нашата непоколебима преданост към този свещен живот и нашите деца. Продължаваме да учим нашите деца какво е възможно ~ Да живеем в молитва. Нека любовта да надделее."


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пуйка със зеле

    11 4 Отговор
    Пет години пуйка със зеле , накрая омръзва !
  • 2 zeus

    10 3 Отговор
    Сега ще си отяде на агнешко ;)
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 мнение

    8 3 Отговор
    И любовта има срок на годност. Тя не трае цял живот. При някои е 3, при други 5 или 7 години, а други продължават да живеят заедно, защото мислят, че така трябва или по навик, въпреки че любовта отдавна си е отишла.

    Коментиран от #8

  • 7 ТраЛаЛа

    3 1 Отговор
    Мисиркаааа. Мисиркаааа ..............
  • 8 nbakalova

    10 1 Отговор

    До коментар #6 от "мнение":

    Това не е любов. Привличането, страстта, влюбването не са любов. "...любовта никога не отпада..."
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 мъкааа

    1 0 Отговор
    Лелята с 12 години по-възрастна от него.
  • 11 tdanynka

    5 0 Отговор
    Абе какво ни занимавате с тези клюки? Голяма работа-развеждат се,ама още се обичат! Направо ми се гади...Защо не напишете нещо стойностно? На днешния ден са родени четирима велики българи: писателят Алеко Константинов, поетът Пейо Яворов, революционерът Тодор Каблешков, големият комик Георги Калоянчев! Днес е рожденият ден и на Българското кино...Има толкова значими хора и събития, за които може да се пише...Много важно, че някой щял да се развежда!
  • 12 Patton

    0 0 Отговор
    То и при ББ сигурно е така. Но след къщата в Барса , нещата явно са се променили доста !?
  • 13 тотаЛИЗАТОР

    0 0 Отговор
    Любовта е вечна , но само докато трае ! А след това ?