Last news in Fakti

14 Януари, 2022 13:45 2 359 5

Подходящи сутрешни ритуали според зодията

  • зодии-
  • астрология-
  • сутрешни навици-
  • ритуали

Закуска, тренировка или медитация, разберете какво е най-подходящо за вас

Подходящи сутрешни ритуали според зодията - 1
Снимка: Shutterstock

Сутрините винаги са трудни, особено когато трябва да ставаме рано. От Edna.bg разкриват кой сутрешен ритуал ще ти помогне да имаш по-добър старт на деня според зодията ти.

Овен
Най-добрият начин да започнете деня си, Овни, е с бърза сутрешна тренировка. Обикновено имате много енергия и е чудесно да я раздвижите още в началото. Това ще ви помогне да управлявате емоциите си през целия ден и ще ви насърчи към повече дисциплина.

Телец
Започнете деня си със здравословна закуска. И не става въпрос само за това да нахраните тялото си със различни съставки, които да ви заредят, но и за акта на създаване на вкусна закуска, като част от сутрешния ритуал.

Близнаци
Медитацията е чудесен начин да започнете деня, Близнаци. Умът ви е джунгла от толкова много блестящи мисли, идеи и любопитни неща. Започвайки деня си с медитация, можете да работите за успокояване на тези състезаващи се сутрешни мисли, да се центрирате и да се успокоите още от самото начало.

Рак
За вас, Раци, е особено важно да се свързвате с емоциите си още от сутринта. Контрапродуктивно е да се опитате да ги приглушите, това само ще ви дезориентира. Напротив, добре е наистина да прекарате няколко минути в тях и ако решите, че има емоция, която би попречила на деня ви, можете да си представите какво би ви помогнало.

Лъв
Най-добре е сутрин да останете сами и да прекарате време със себе си. Ако спите заедно с партньор, отидете в друга стая и се фокусирайте върху себе си. Добре е да няма външни влияния: само вие и вашата компания. Казвайте си наум или на глас колко хубав ще е деня, въпреки всичко и с колко много потенциал сте изпълнени.

Дева
Докато се обличате и закусвате сутрин, планирайте деня си. Вие обичате да сте организирани и детайлите са много важни за вас. Дори вече да сте изготвили план, погледнете го отново и се попитайте дали сте приоритизирали правилните неща.

Везни
Скъпи Везни, тук сме да потвърдим, че сте достатъчно добри. Вие имате склонност да се възхищавате на успехите и позитивните черти на хората около вас. Сутрин е добре да започнете със съзнанието, че наистина сте умни, сръчни, талантливи и принципни. Направете списък с 5 ваши хубави качества (които не зависят от одобрението на другите) и ще забележите разликата в настроението си.

Скорпион
Нека бъдем честни, Скорпиони, вие обичате да размишлявате дълго и дълбоко и да изкарвате на повърхността всяка една кирлива риза във всичко около вас. Пласт по пласт анализирате всеки проблем, докато го разнищите. Затова за вас е добре да си водите дневник и особено важно да впишете нещо в него сутрин. Когато видите всичко черно на бяло, ще се освободите от някои от мислите си и ще създадете пространство за други.

Стрелец
Стрелци, знаем колко скучен и битов може да бъде живота понякога. Започнете деня си с четене или с разходка по улиците или най-близкия парк. Или друга дейност, която позволява на съзнанието едновременно и да е центрирано, и да се рее. Това ще ви даде възможност да раздвижите ума си и във вас ще потече много творческа енергия.

Козирог
Козирог, за да постигнете най-добрите резултати по най-добрия начин за вас, е важно да бъдете спокойни и заземени. Един от най-добрите начини да започнете деня си, е да правите дихателни упражнения и да се свържете с тялото си. Помислете върху целите си и как искате хората да се държат с вас през деня. Най-висшата форма на управление е контролът върху себе си. Ако вие сте заземени, в мир със себе си и в силна връзка с тялото си, сте направили всичко, което зависи от вас.

Водолей
Понякога имате нужда от бягство, Водолеи, особено когато трябва да се погрижите за неща, които бихте предпочели да не зависят от вас. Перфектното решение, което ще ви помогне да започнете деня най-положително, е чрез визуализации. Веднага след като се събудите, преди да направите каквото и да било друго, отделете време да си представите перфектния ден. Няма значение колко абсурден или нереалистичен може да изглежда той, изиграйте го докрай.

Риби
Риби, за вас е перфектно да започнете деня си с музика и дори доза мечтаене. Няма значение какво ще слушате, стига да е подходящо за настроението, в което искате да бъдете през деня. Вие сте магьосниците на зодиака и можете да създадете каквото поискате със съзнанието си. Така че, слагайте слушалките, насладете се на утрото и продължете с деня си след това.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телец😈

    3 1 Отговор
    Нз за другите телци, но аз сутрин не скъсвам пия само чисто кафе, чудя се на хората как могат да закусват от сутринта да се освинват.

    Коментиран от #2

  • 2 Ще го ударя този телефон от земята

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Телец😈":

    Стига ми е подменял думите...
  • 3 Виталия

    1 0 Отговор
    Да бе, Овен и дисциплина😂?! По-скоро нещо което наппдобява дисциплина. Сутрешна тренировка, Божидарке не ми трябва. Издръжливостта ми е предадена генетично от бащата барета. Само гените не успяха😂да ми сменят и затова лъжата си остана лъжа
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ха ха

    0 0 Отговор
    Нямям нужда нито от ритуали, нито от одобрение!