Last news in Fakti

9 Февруари, 2022 11:28 1 610 6

Алек Болдуин се върна на работа

  • алек болдуин-
  • на работа-
  • актьор-
  • великобритания-
  • нов проект

Той снима продукция в Хемпшир и обядва със скандалния журналист Мартин Башир

Алек Болдуин се върна на работа - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Алек Болдуин признава, че се чувства "странно" да се върне на работа, след трагедията по време на репетиция на филма "Rust", когато застреля операторката Халина Хътчинс.

Той е започнал снимки в продукцията в Англия. Това е първият му ангажимент след смъртта на Халина, която потресе целия свят и постави хиляди въпроси за индустрията, безопасността на терен, оръжията, използвани във филмите и други.

Според запознати 63-годишният актьор снима трилър за въздушно бедствие близо до Алтън, в Хемпшир и е публикувал серия от видеоклипове в социалните мрежи, от времето, което прекарва в провинцията, съобщи "Sky news".

Филмът е режисиран от Тимо Вуоренсола и проследява отвлечен самолет, който се очаква да падне след 97 минути, когато горивото му свърши.

"Странно е да се върна на работа. Не съм работил от 21 октомври миналата година, когато се случи това ужасно нещо на снимачната площадка - смъртта на нашата операторка Халина Хътчинс. Дори все още ми е трудно да го произнеса.

Но днес се върнах на работа за първи път от три месеца и половина. Беше интересно. Децата ми липсват", казва той.

По-късно холивудският актьор беше забелязан да похапва в ресторант "Mifta" в Алтън с Мартин Башир, скандалният журналист на BBC, който придума принцеса Даяна да направи разкритията в личния си живот, от което последва развода ѝ с Чарлз.

По-рано Болдуин разкри във видео, че колата на шофьора му е била открадната в рамките на часове след кацането в Обединеното кралство. Преди да отлети за там, той публикува видео, в което размишлява за трагичния инцидент и за чудесата, които очаква през 2022 година.

През уикенда, Болдуин се засне как се разхожда по главната улица на Алтън, пазарен град североизточно от Уинчестър, и каза на своите 2,4 милиона последователи в Инстаграм, че "ще правя малък дневник, докато съм тук".

"Хубаво е да излезеш от САЩ и да видиш как нещата са различни и в същото време еднакви. Хората се опитват да живеят живота си и да бъдат щастливи - така е навсякъде", размишлява той.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфa Вълкът

    4 1 Отговор
    А в затвора кога?
  • 2 Американската мечта

    5 1 Отговор
    Закони за богати няма.Пуууу
  • 3 монк

    2 1 Отговор
    Дано не му дадат пак да стреля
  • 4 евроатлантически ценности

    4 1 Отговор
    Убиваш човек и те пускат на свобода
  • 5 В е л и к и я

    2 1 Отговор
    Американското правосъдие се изложи , трябваше да са го осъдили до сега и за убийството и за лъжесвидеталстване .. и още за подкупи на целия екип за да лъжат и те ... за потулване на снимките от инцидента , на замазване на фактите и още и още !
  • 6 Гейтака

    1 1 Отговор
    Искам да ми изкърти задната порта с гърбавия си чук.Чакам те , бонбонче.