Last news in Fakti

10 Март, 2022 07:00 9 887 0

Вашият хороскоп за днес, 10.03.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Не е много подходящ ден за общуване за Козирозите

Вашият хороскоп за днес, 10.03.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Един мартенски четвъртък, който носи със себе си вдъхновение, вяра и оптимизъм. Ще се чувствате добре, ако пътувате, научавате нови неща, включвате се в чуждестранни инициативи. Ако поговорите на чужд език, съвсем интересен ще ви е животът.

Телец

Симпатията и доверието, контролът над чувствата - своите и на другите, ще са важни теми днес. Лоялността ви често бива използвана безкрупулно от тези около вас. Преценявайте правилно кой заслужава вашето доверие.

Близнаци

Добре е да разберете, че вашата гледна точка не е единствено правилната и да приемете този факт. Толерантността е важна част от общуването, а то е свързано с това да приемем, че другият е различен и това не е застрашаващо.

Рак

Не изпадайте в паника заради някои нередности с домакинските уреди или заради странното поведение на домашните ви любимци. Приемете, че днес денят е мистичен и всичко става не по вашата воля, може и да ви поолекне, но не се залъгвайте с шоколади и сладкиши, това със сигурност няма да ви помогне.

Лъв

Ако не се чувствате лениви, по-добре приемете предизвикателствата, които ви отправят. Приключенският дух днес ще ви съпътства, дори някои екстремни ситуации не биха ви стреснали, ще ви изкушава желанието да направите нещо щуро.

Дева

Днес ще имате желание да се справите с всички ненужни неща, натрупани из дома ви. Освободете място за новите енергии на пролетта. А между временно не бъдете прекалено заядливи с хората около вас, не винаги и вие сте перфектни.

Везни

Ще подлагате всичко на анализ просто за забавление. Обаче в сферата на чувствата анализирането не е най-добрия подход. Може би е добре да го изразявате по подходящ начин.

Скорпион

Основните ви напрежения ще са свързани с парични въпроси. Не предприемайте ненужни рискове, може сериозно да пострадате. Освен това не се разсейвайте докато участвате в уличното движение, независимо дали сте с превозно средство или не.

Стрелец

Днес сте във вихъра си, можете да проявите личността си в толкова посоки, колкото си решите, оригинални идеи няма да ви липсват. Все пак не се преуморявайте, дори и Господ си е почивал в определени моменти.

Козирог

Не е много подходящ ден за общуване. Служебните контакти ще са доста трудни. Не търсете точно днес подкрепа от началници, разчитайте най-вече на себе си. Не позволявайте дребните неприятности да ви извадят от равновесие.

Водолей

Това, че сте отговорни и съвестни на моменти ви коства свободното време. Всъщност вие си знаете за какво го правите. Днес, обаче срещите с приятели могат да имат и добър ефект върху професионалното ви развитие.

Риби

Сигурно днес ще се отдадете на пазаруване, добре е да попълните запасите. Гледайте да не Ви изкушат разни непотребни вещи, че после сърце няма да Ви даде да ги изхвърлите.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА