Last news in Fakti

10 Април, 2022 10:21 3 467 10

Джери Брукхаймър в София

  • джери брукхаймър-
  • продуцент-
  • софия-
  • снима филм-
  • дисни-
  • българия

Легендарният продуцент е в България заедно с втората си съпруга Линда

Джери Брукхаймър в София - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Червено вино и бяла средиземноморска риба опита в столицата холивудският продуцент Джери Брукхаймър, видя на място „Телеграф“, цитиран от БЛИЦ. Американецът, под чието име стоят едни от най-касовите кинохитове на всички времена като „Карибски пирати“, „Флашданс“ и „Топ Гън“, е в София за подготовката за снимки на нов филм и почти всяка вечер може да бъде засечен из елитни столични ресторанти, пише Телеграф.бг.

Джери Брукхаймър е в София заедно с втората си съпруга Линда. Двамата са изключително възпитани и мили и не обичат да се набиват на очи. Джери и Линда вече имаха възможност и да се разходят из София и да разгледат най-големите забележителности. Столицата ни им харесвала много.

Въпреки че опитали български традиционни ястия, двамата предпочитат да консумират европейска кухня. Това хапнали и в ресторанта на бившия съпруг на Мариана Попова – Ханес.

На финала на вечерта звездното семейство се снима с екипа на заведението и готвачите, които поздравиха за вкусната храна. Извън снимачната площадка и светлините на прожекторите продуцентът и съпругата му водят спокоен живот в ранчото си в град Бардстаун, щата Кентъки.

На родна земя Брукхаймър ще снима филм на „Дисни“ през лятото. За него се търсят статисти, като кастингът ще бъде днес пред НДК.

Лентата носи заглавието Young Woman and the Sea и ще разказва историята на първата жена, преплувала Ламанша.

Брукхаймър е роден в Детройт, Мичиган, в семейството на еврейски имигранти от Германия. Посещава гимназията Мъмфорд в Мичиган и завършва с бакалавърска степен по психология в университета в Аризона.

Запален по филмите още от малък, Брукхаймър има интерес към фотографията и не пропуска възможност да снима. След колежа се премества в Ню Йорк, където работи в рекламна агенция.

След време започнал да се занимава с продуциране на реклами, след като не получил възможност да направи филм. Впоследствие се преместил в Лос Анджелис.

През 1997 Брукхаймър се ориентира и към телевизията, правейки няколко полицейски драми, най-успешна от които „От местопрестъплението“. Продуцира и американското риалити шоу „Шеметна надпревара“.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алеко

    12 4 Отговор
    Ще снима сериала - Ганьовците, най замлатеното племе в галактиката
  • 2 КоноМан

    13 2 Отговор
    тозие е Влик, голямо удоволствие е да следиш сериалите му, абе друго измерение !!
  • 3 абе ха ха Хо

    12 2 Отговор
    Наистина успелите хора и истински звезди са възпитани и мили и не обичат да се набиват на очи,не като други същества които ги покажат по телевизОрО един два пъти или изграят една роличка и вече се звезделеят и се бутат с лакти навсякъде.И обезателно реват за високи хонорари.
  • 4 Да, да

    9 2 Отговор
    Няма ли да се снима с just Киро? Направо ще е за Оскар.
  • 5 Не им харесала

    6 3 Отговор
    ,,много,, столицата.... Така отговарят възпитаните, когато са отвратени. Повече няма да повтори де. За него е било преживяване като в страна от третия свят-не че сме по-добре де. Как се е объркал да докдетук само не зная. Може би му се е доходило до тоалетната Да, точно така, до тоалетната на Балаканите имаща претенции, че е тоалетната на Европа.

    Коментиран от #7, #8

  • 6 ААА СМЯХ

    6 2 Отговор
    Нова мода,... средиземноморска риба, верно бе нали сме били на 3-4 морета, с цървено вино,... на рибата не подхождаше ли бяло вино, или бялото вино е за шарани от тинясало блато
    Тоя не знам какъв е , но ми мяза на ......, от там де
  • 7 МразяВсички

    4 6 Отговор

    До коментар #5 от "Не им харесала":

    на бас че си русофил, болшевик и путинопоклонник !!
  • 8 go6

    6 4 Отговор

    До коментар #5 от "Не им харесала":

    И къде го прочете това бе илитерат?
  • 9 Надарена кака

    4 3 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!

    Коментиран от #10

  • 10 Jack sparov

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Надарена кака":

    А па на мене МИ дреме на газта !