Last news in Fakti

13 Април, 2022 19:37 8 241 10

Ако мъжът ви е сред тези зодии, не сте имали късмет

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • мързел-
  • мъже-
  • астрология

Докато някои хора кипят от енергия, други предпочитат удобствата и спокойствието

Ако мъжът ви е сред тези зодии, не сте имали късмет - 1
Снимка: shutterstock

Мързелът е голям проблем във всяка връзка, а най-много негативното му влияние се усеща у дома. Всеки оценява партньор, който би измил чиниите, ако готвите или почиствате, ако сте заети с някаква работа. Но уви, това може да е несподелена мечта за мнозина, тъй като има някои зодии, които са изключително мързеливи като съпрузи.

Вижте кои са те.

Телец

Мъжете Телец може да се почувстват като сбъдната мечта, тъй като предлагат много лоялност и преданост. Но скоро ще откриете, че задълженията се натрупват и техните любвеобилни думи и обожаващ поглед няма да ви отведат доникъде. Ако дадете на бикоглавия Телец списък със задачите, те вероятно ще кажат, че ще се заемат с него по-късно.

Дева

Човек може да си помисли, че Девите са перфекционисти, които много държат на всеки елемент у дома, както и на работата. Въпреки че това е вярно, идва момент, когато те се чувстват толкова ангажирани в работата, че въпросите за дома отстъпват на заден план. Тогава техните партньори намират за трудна задача да ги накарат да помагат у дома, тъй като те просто искат да се отпуснат, докато са там.

Близнаци

Мъжете Близнаци често се глезят много от майките си. Може би затова не са свикнали да вършат никаква домакинска работа. Да бъдеш женен за тях може да се окаже много сложен момент. Момчетата на тези мами вероятно ще оставят цялата домакинска работа на вас и ще се надява да седне и да се отпусне, докато хрупа снакса, който сте им приготвили.

Скорпион

Въпреки че бихте очаквали Скорпионите да искат да помогнат, тъй като те говорят ли говорят и да ги накарате наистина да мият чиниите или да готвят, би било много трудна задача. Дайте им списък с домакински задължения, колкото искате, но е вероятно да ги откриете да дремят, когато погледнете отново към тях. Много мъже си мислят, че мястото на жената е в кухнята зад печката и с парцал в ръка, а те да се излежават удобно на дивана. Ако това е било традиция преди години, то сега няма подобно разделение в семейството и всеки негов член трябва да има своя принос за домакинството, пише "Актуално".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ко да прая сега

    13 0 Отговор
    И мъжа ми и любовника ми са в кюпа.....

    Коментиран от #8

  • 2 Край. Имаш магия

    11 0 Отговор
    Някой те е прокълнал. Да си нещастна к.рва.
  • 3 Телец👿

    17 2 Отговор
    Не вярвайте на мисирки.
  • 4 Браво

    14 1 Отговор
    Ама безмислено ! Обикновено , мързеливите имат пари , защото имат акъл , а работливите само се хвалят , защото нямат друго !

    Коментиран от #10

  • 5 Мюмюн (Майкал)

    5 3 Отговор
    Сига, аз сам зодиа змийносец. Най убичам да лежа на диванат вав дневниа тракт, да са прехвърлям ут калка на калка и да зяпам дир.ни.ка на айшата докат готви некви манджи. Посли хапвам нещу,изшорвам идна бира и спя слидобед посли пак апвам нещу кат бахур джомерки синю сирени пъстърма , утивам ду ваншниа ке.н.е.ф да разтуваря самусвала, сядам на софрата за вичеря и кот има....пражоли, рибра, дробчита вуденички, накрай сас дисерта койту е баклава или риване, сичку сваршва. Марзи ме да си легна у кривата затуй айшата опъва идно чердже и заспивам на ъглувия диван пред плазмата. Туй да фъргам буклук, да чистя, мия тенджири тигани, да барша праха, да тупам некви килими, да копая вав градината, да пуливам, кося, плевя, да чистя на гусито и магаритата....йок! Патрон съм и такав са придставлявам.
  • 6 А ако жена

    13 1 Отговор
    ви е от тези зодии, какво да правим? Да я трепем с камъни ли? Престанете да дращите глупави статии!
  • 7 Янис

    2 1 Отговор
    ПтМ Трачева!
  • 8 Съвет

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ко да прая сега":

    Мини под дъгата.
  • 9 Бай Онзи

    4 0 Отговор
    Това с какви били тези зодии или онези е пълна лъжа.Имам приятели ,който независимо пол и възраст те не отговарят напълно на зодията си.
  • 10 БРАВО

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Браво":

    Имаше един умник ,измами родителите ми.Бях в Италия 2 години и като се върнах ,познай? Умника бързо влезе в болницата ,със счупено ръце и крака.И по късно като се съвзе ,върна парите на родителите ми.Така че умен ,умен ама не знае от другата страна на какво ще попадне.