Last news in Fakti

24 Април, 2022 11:27 1 106 4

Поли Паскова: Изкушенията са големи, бъдете мъдри!

  • поли паскова

Певицата с разказ за силата на вярата в живота й

"Човек без вяра е като дърво без корен. Имаш ли вярата, всичко постигаш. Усещаш как силата е пред теб и железни врати се отварят. Само да го поискам. Така че без вяра, накъде? Бог е в нас, той е навсякъде. Да не гледаме към небето, той е в сърцата ни", казва Поли Паскова пред NOVA.

Вярата играе голяма роля в живота на певицата.

„Докато стигна до този момент обаче съм имала своите лутания, допускала съм и грешки. Не съм суеверна, но се случиха някои неща, които ме накараха да се съобразявам с някои празници. Имах едно участие в Чикаго на Разпети петък. Тръгвайки си обаче от заведението попаднахме в катастрофа. При друго мое участие в Айтос, отново на Разпети петък, на пътя близо до нас една кола се обърна. Приех го като знак, като предупреждение, че това можеше да сме ние ”, допълва тя.

Поли Паскова призова да се взимат мъдри решения, защото изкушения в съвременния свят са големи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В.Г.З.

    5 3 Отговор
    Каква е тази, някаква звЕздЪ ли?!?
  • 2 Емил

    7 2 Отговор
    Клисарски мъдрости!
  • 3 тая е много

    5 2 Отговор
    противна
  • 4 ганю

    0 0 Отговор
    Никога не се изкушавам
    красив е този които се труди Емеля
    и утрото е по мъдро от вечерта
    това са сценки на нагласени катастрофи така прави мафията