16 Май, 2022 13:58 3 658 9

Мъжът на Гери Малкоданска я глези във Франция

  • гери малкоданска-
  • синоптичка-
  • франция-
  • пътуване-
  • почивка

Двойката замина за Кан за имения ден на синоптичката

Макар че Гери Малкоданска роди дъщеря си Белла в началото на годината, тя явно няма намерение да е залепена непрекъснато за бебето. Младата майка хукна по почивки с мъжа си Алекс Ковачев. За имения ѝ ден на 6 май, когато пък Ковачев празнува рожден ден, двамата се отправиха към Кан, пише struma.bg.

Интериорният дизайнер е луд по синоптичката и угажда на всичките ѝ капризи. Той всячески се старае да я глези – говори се, че даже ѝ е подарил луксозно обзаведен апартамент в престижен столичен квартал по случай раждането на сина им Лео. Алекс се слави като един от най-добрите в своята област. Той има проекти не само у нас, но и във Великобритания, Германия, Италия, Франция. Финансовото му положение е доста добро, така че може да си позволи подобни скъпи дарове.

Известно е, че Ковачев има дъщеря във вече тийнейджърска възраст от първия си брак, но избягва да говори за това. В светските среди се шушука, че той се е разделил с бившата си Таня заради чувствата си към Малкоданска, а изоставената жена понесла много тежко разлъката.

Алекс и Гери са заедно от около 5 години.

„В социалните мрежи ли си писахме, в ресторант ли се видяхме, не помня…. Човек на години съм!”, шегува се Ковачев, когато става въпрос за първата му среща с дългокраката хубавица. Нещата между тях се случили спонтанно и по думите му било любов от пръв поглед. „Не гледам много телевизия. Знаех за нея само, че е млада, красива и умна. Тя е съвършена съвкупност от много неща. Спечели ме с всичко. Наистина е уникален човек. Не знам да има недостатъци. Нямам забележки към нея. Смятам, че тя е много рядък тип човек”, разказвал е дизайнерът, който не спира да хвали жена си. И по думите му си личи, че все още е доста хлътнал по нея.

Родителите най-много се сплотили като семейство през първата бременност на Гери, която преминала доста тежко. Синът им Лео се появил на бял свят по-рано от очакваното, а проблемите започнали още в петия месец. „Тогава вече се знаеше, че ще има преждевременно раждане. Кога точно щеше се случи обаче, никой не можеше да каже. Страхът е, че ти можеш да родиш детенце, което е под килограм. Страхът е, че то може и да се справи, но не знаеш какви ще са последствията. Не знаеш дали детето ти ще вижда, дали ще те чува, дали ще се развива нормално и дали ще има увреждания. Страхът е голям и най-щастливото нещо в живота ти – раждането, е съпътствано от най-големия ти ужас!”, споделяла е синоптичката за перипетиите, през които е преминала. За щастие, тя имала подкрепата на мъжа си.

„Бях много притеснен за бебето и за Гери. Тя беше 40 дни в болница, не ѝ даваха да мърда. До банята ходеше с инвалидна количка. Беше труден период от живота ни. Събраха се много неприятности наведнъж и продължиха доста дълго време. Ние научихме много неща – открих още причини, заради които да ѝ се възхищавам. Тя прояви невероятна сила и смелост в моменти, в които не се знаеше какво ще стане!”, казвал е Ковачев по адрес на половинката си.

Когато малкият Лео се появил на бял свят, родителите не смеели да се зарадват, защото не знаели дали ще оцелее и дали ще има дългосрочни последствия върху здравето му. Бебето тежало едва 1, 200 кг и прекарало в кувьоз близо 2 месеца. Родителите му имали право да го виждат по половин час на ден, но той бил крайно недостатъчен. За късмет, детето вече е на 3 години и се развива нормално.

Втората бременност на Гери протече доста по-леко, затова сега може да си позволи да пътува далеч от бебето. Хубавицата все още е в майчинство и едва ли скоро ще се върне на работа. Прави впечатление, че всички синоптички на Нова тв една по една забременяват. Никол Станкулова също дундурка второ бебе, екзотичната Стефани Обадяру пък очаква първи наследник. Само Николай Василковски държи фронта и дава смени от сутрин до вечер, а когато той не е на екран, го заменя Лора Георгиева.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селска

    20 2 Отговор
    позьорка , за малко да стане на Доаня снаха , ама се отече работата !
  • 2 ухахаха

    11 3 Отговор
    Къв е тоя кон, бре?

    Коментиран от #5

  • 3 Озъбена

    11 3 Отговор
    сметкаджийка, рушител на семейства.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 провинциалист

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "ухахаха":

    дански, ама малко
  • 6 бачкатор

    5 1 Отговор
    Пуста мотика Пети номер и на ...полето м/у лехите ...
  • 7 Христо Божилов

    4 6 Отговор
    Заслужава да я глезят. В лицето е зле, но божествен диференциал. Напомня ми на една бивша съученичка
  • 8 хммм

    2 2 Отговор
    Kaкво ни пука за тези комунисти??
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.