Last news in Fakti

26 Май, 2022 12:32 8 302 9

Уволняват Амбър Хърд заради липса на химия с Джейсън Момоа?

  • амбър хърд-
  • аквамен-
  • джейсън момоа-
  • уволнение-
  • джони деп-
  • актриса

Още по време на снимките на първия филм за Аквамен си проличало, че двамата актьори нямат химия помежду си

Уволняват Амбър Хърд заради липса на химия с Джейсън Момоа? - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Президентът на американското филмово студио "DC Films" Уолтър Хамада заяви, че студиото обмисля да замени Амбър Хърд с друга актриса във филма „Аквамен 2“ от притеснение, че ѝ липсва химия със звездата Джейсън Момоа, пише vesti.bg.

Хърд участва в продължението на първия филм, но нейните адвокати твърдят, че тя почти е била загубила работата си и не могла да поиска по-високо заплащане поради негативната реакция към обвиненията ѝ за домашно насилие срещу Джони Деп.

Ръководителят на отдела на "Warner Bros." - "DC Film" - Уолтър Хамада, беше първият свидетел, извикан отстрана на Деп при започване опровержението от Деп на обратния иск на Хърд в съда. Появявайки се чрез видеозапис, Хамада свидетелства, че обвиненията между нея и Деп не играят никаква роля в решенията за кастинга на „Аквамен 2“.

Въпреки това той каза, че студиото е отложило избора си с няколко седмици, тъй като е обмисляло дали да направи промени в ролята на Мера (Амбър Хърд), с която Артър Къри започва романс в първия филм.

„Те нямаха много химия заедно“, каза Хамада. „Справиха се в първия филм, но имам опасения, че са били необходими много усилия, за да се стигне до там.“

Хамада каза, че химията е създадена в постпродукцията, използвайки „филмовата магия“, включително музиката на филма. Той поясни, че не е чак толкова необичайно двама актьори да нямат химия помежду си.

Хърд получи 1 милион долара за първия „Аквамен“ и 2 милиона за продължението. Това заплащане беше в съответствие с първоначалния ѝ договор, но агентът на Хърд свидетелства, че тя е трябвало да може да предоговори повече пари поради глобалния успех на първия филм.

Хамада каза, че „Аквамен 2“ – който трябва да излезе следващата година – е замислен като „приятелска комедия“ между Момоа и Патрик Уилсън, който играе крал Орм, полубрат на Аквамен. Хърд твърди, че ролята ѝ е била „съкратена“ значително с течение на времето.

Екипът на Хърд твърди, че тя е загубила поне още една роля - филм на Amazon с Гаел Гарсия Бернал, както и други изгодни сделки.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 критикс

    28 2 Отговор
    Всъщност Момоа се застъпи за Деп и каза, че тази кобра не я диша, отделно феновете спретнаха огромна подписка да я изгонят, както тя прецака незаслужено Джак Спароу и те така!
  • 3 0987

    15 7 Отговор
    Тоя Момоа не е никакъв актьор, за него подходящи са латиноамериканските сериали
  • 4 Русенец

    21 0 Отговор
    Ако пък имаше химия щяха да съдят Момоа за сексуален тормоз.
  • 5 Маня

    10 0 Отговор
    Супер!
    Тази кривондела няма място там.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 То пък

    7 0 Отговор
    ... Тя една актриса, милата - жалък кифльоч без грам талант ... На всичкото отгоре не е и особено хубава. Пада й се на лъжливата златотърсачка - да види хубаво ли е ...
  • 8 Бачо Киро

    4 0 Отговор
    Абе химия... Видяха я що за стока е в процеса....
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.