26 Май, 2022 18:31 8 711 5

Вечните врагове в живота сред зодиакалните знаци

  • врагове-
  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • хороскоп-
  • астрология

Тези двойки зодии никога не могат да се разбират нормално помежду си

Вечните врагове в живота сред зодиакалните знаци - 1
Снимка: Shutterstock

Има хора, които колкото и да се опитват и колкото и компромиси да правят помежду си, напрежението неимоверно е обречено да се покачи и те губят завинаги нормалната способност да контактуват ползотворно помежду си. Тези напълно противоположни двойки са родени под няколко знака на Зодиака, пише traffcinews.bg. Ето кои са те:

Дева и Стрелец

Личностите от тези зодиакални съзвездия са напълно различни. Девите предпочитат да приемат всичко сериозно, да подходят отговорно към решаването на всякакви проблеми. Те се стараят да въведат ред във всичко, не нарушават никакви правила. Стрелците са несериозни, предпочитат изобщо да не мислят за проблемите, а просто да се наслаждават на живота. Проблемите им се трупат, което дразни Девите, ядосва ги. Те смятат, че Стрелците са глупави и безотговорни и поради тази причина не искат да имат нищо общо с тях.

Козирог и Риби

Козирозите обичат да работят, да извършват полезни дейности. Те предпочитат да не се разсейват не само с напразни мечти, но дори и с безсмислено общуване с околните. В последното хората от тези знаци си приличат. Но Рибите не обичат особено да работят и да правят нещо полезно. Козирозите в това отношение не могат да ги разберат, смятат Рибите за наистина мързеливи хора. Но всъщност те са личности с фина психическа настройка, които трудно могат да издържат на големи лишения и ограничения.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 свидетел

    9 2 Отговор
    днес прекалихте със зодиите.

    Коментиран от #2

  • 2 Последен коментар за цяла вечност

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "свидетел":

    Хора които насъскват други хора против мене, това е така, заради хора, които имат грешни разбирания за живота !
    Според тях човек който живее зле, значи цял живот трябва да живее зле !
    Те обожават да унищожават български и други неща !
    За тях е нормално да има поробени нации !
    Те ще се радват много ако аз бъда осакатен или убит !
    Заради тези алчни демони, живота е обърквация и недоказана доминация !
    Човек който е ужасен, така е защото му е повлияно много сериозно от някъде, за да дойде на себе си, значи трябва да му бъде повлияно отново, но към позитивна насока !
    Аз не съм БОГ, а човек !
  • 3 Анонимен

    7 0 Отговор
    От 36г.сме семейство козирог и риби, всичко е 6.не съм съгласен.

    Коментиран от #5

  • 4 Алия

    5 0 Отговор
    Егати глупостта…не бях чела отдавна такива глупости!Аз съм Риби,мъжа ми Козирог…45г до сега щастливо женени!Смях се с глас на това ви твърдение….че и вечни врагове :)))) пропуснах да напиша,че имаме и трима прекрасни сина….това от “неразбирателството” между нас…се случиха и децата :)))))))
  • 5 Даниел

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    И аз така бяха осем години. Един ден си тръгна без да сме си повишавали тон дори .