Last news in Fakti

27 Май, 2022 12:31 3 203 7

Шишенце от парфюма на Джони Деп се продава на всеки 3 секунди

  • джони деп-
  • парфюм-
  • диор-
  • дело-
  • амбър хърд

Парфюмът на Деп се смята за "най-продавания" звезден аромат

Шишенце от парфюма на Джони Деп се продава на всеки 3 секунди - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

През последните години филмовата кариера на известния актьор Джони Деп може и да пострада от съдебните дела и обвиненията на бившата му съпруга Амбър Хард, но сега с оглед на новите доказателства по време на течащото в момента дело, в света на парфюмите историята е съвсем различна... Шишенце парфюм „Savage” на „Диор” се продава на всеки три секунди, а лицето на този аромат е Деп.

Модният критик Джон Помплиано коментира статията на Мари Клеъри в Туитър, в която парфюмът на звездата е обявен за "най-продаваният", пише БГНЕС.

„Въпреки факта, че повечето издатели изключиха Джони Деп, „Диор“ реши да го задържи. Защо? Една бутилка от аромата „Savage“ се продава на всеки три секунди. При 160 долара бутилка (близо 150 евро) това би означавало печелене на повече от 4,5 милиона долара на ден“, обясни Помплиано.

Деп е рекламно лице на "Savage“ от появата му на пазара през 2015 година. Изобретението на Франсоа Демаши е доминирано от аромати на портокал, бергамот и дървесни нотки.

Най-ироничното в случая е, че преди да стане лице на "Диор" Амбър Хърд казва на Джони, че модният гигант никога няма да иска да работи с него, защото няма никаква класа и стил.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихихи..

    7 21 Отговор
    Дърт и кекав грозник.. Биете се само пред камерите,иначе сте гола вода,що не скочите на Путин? Само питам..
  • 2 "Факултетският пират" Джоби&Геп

    6 9 Отговор
    Егати тоя адаш и колега - стана по-известен с развода си от колкото с ролята си ...благодарение на кифлоците и мисироците ...ФАКТ Е !

    Коментиран от #4

  • 3 БъззЗззз 🐝

    4 3 Отговор
    Още ли преди няколко месеца Dior - Sauvage биеше топ листата за най продаван хубав е но мен специално от мъжките парфюми в колекцията на мъжа ми най ми допада Terre dHermès с оранжевите букви и Bleu de Chanel  рекламата с Гаспар Уиле лека му пръст

    Коментиран от #7

  • 4 БъззЗззз 🐝

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от ""Факултетският пират" Джоби&Геп":

    Тази новина беше преди скандала не е негов парфюм а на Диор той е само рекламно лице
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Тост

    6 3 Отговор
    Като излезе парфюма го харесах и ползвах известно време, но заради самия парфюм, а не заради Джак Спароу....
  • 7 Гост

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "БъззЗззз 🐝":

    Минусите са дадени от хора, който никога не са използвали hermès! Уникален, без аналог, за хора който държат на индивидуалността! Цената на hermès не е за всеки, факта, може би за това лаиците гледат стреснато и го подминават. Не съм използвал този парфюм, но ми стана интересно. Ще го пробвам.