Last news in Fakti

27 Май, 2022 14:15 9 747 7

Това са най-интелигентните зодии

  • зодии-
  • астрология-
  • интелигентност

Те са генератори на нови идеи

Това са най-интелигентните зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Близнаци

По традиция астролозите винаги избират близнаците за първото място в тази класация и то с основателна причина. Те са привлечени и любопитни към всяка нова информация още от деца, обичат да ходят на училище и четат до несвяст. Те постоянно добиват нови знания с хъс и желание и макар и да са доста хаотични и разпокъсани, винаги знаят кое парче в главата си да използват в правилния момент. Те са добри генератори на идеи, вникват в проблема и в човешките нужди и успяват да изкарват доста добри пари от това.

Скорпион

Скорпионите са едни от най-практичните и прагматични хора и е малко вероятно да седнат да зубрят нещо, освен ако не са напълно сигурни в дивидентите, които ще си извлекат от това. Интелигентността им е по-скоро от сетивен характер и когато се сблъска с някакъв проблем, който на пръв поглед е неразрешим, се обръща към емоционалността си, като това никога не го лишава от вродените му интелигентност и любопитство. Те се интересуват и ориентират лесно във всички новости и от тях могат да излязат чудесни лекари или банкери.

Телец

Телецът, като земен знак, на пръв поглед е бавен и муден, но умът му е способен да лети много над всичко останало. Той не се стреми да изглежда надарен в очите ви, но щом ви стане близък, веднага ще разберете колко е умен. Те са стратегически дисциплинирани и спокойни, като могат да правят едновременно много неща, които другите не могат и не разбират. Стават добри учени, изследователи и учители от тях.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Астрономическа инфлация

    13 1 Отговор
    Любопитството и натрупването на голямо количество компрометираща информация за други хора, далеч не е признак на интелигентност, по-скоро е навлизане в личното пространство.
  • 3 БъззЗззз 🐝

    6 2 Отговор
    Аууу благодаря много за комплимента и аз съм от интелигенцията .Една роза подарък макар и виртуален за Божидара че ми вдигна самочуствието малко за деня 🌹🙂
  • 4 Поп

    9 9 Отговор
    Скорпион интелигентен??? Тъпотии
  • 5 0987

    12 2 Отговор
    Всичко зависи от мирогледа на човек, дали е любопитен, дали е имал желание и възможност да се образова, а не от това каква зодия е.

    Коментиран от #6

  • 6 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "0987":

    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.