Last news in Fakti

7 Юни, 2022 14:15 3 500 3

Меган и Хари показаха за пръв път дъщеря си Лилибет (СНИМКА)

  • принц хари и меган маркъл-
  • дъщеря-
  • лилибет даяна-
  • рожден ден-
  • лондон

Момиченцето празнува първия си рожден ден в Уиндзор

Меган и Хари показаха за пръв път дъщеря си Лилибет (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Меган и принц Хари показаха за пръв път дъщеря си Лилибет. Щастливите родители използваха като повод първия рожден ден на момиченцето и публикуваха снимка от партито, което съвпадна със завръщането на семейството в Лондон, съобщи dariknews.bg.

Те прекараха няколко дни в Обединеното Кралство, за да се включат в тържествата по повод платинения юбилей на кралица Елизабет Втора. Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор бе родена миналия юни в Калифорния, но е кръстена на своята покойна баба - лейди Даяна и на прабаба си, както кралското семейство нарича на галено нейно величество.

По време на краткия престой на херцозите на Съсекс в Англия, те са представили дъщеричката си на кралицата. Самата тя поздрави чрез официалните си профили Лилибет за първия ѝ рожден ден.

Снимката е направена в градината на Фрогмор Котидж, където е британският дом на Меган и Хари. Там живеят и принц Уилям със семейството си, както и други членове на фамилията със синя кръв. Близки до двореца разкриха, че е имало парти в чест на Лилибет, което е преминало в тесен кръг.

Не става ясно обаче дали на него са присъствали първите ѝ братовчеди - принцовете Джордж и Уилям и принцеса Шарлот, които бяха много заети покрай тържествата за кралицата.

Така или иначе момиченцето изглежда много щастливо на рождения си ден и се усмихва широко. От фотографията става ясно, че също като батко си Арчи, Лилибет е наследила рижавите коси на принц Хари. Рожденичката позира с голяма бяла панделка, облечена в бледосиня рокличка.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лекувам наркозависимост

    7 3 Отговор
    тия само се ръгондрят по цял ден и пълнят острова с изр.ди
  • 2 Ха-ха

    8 1 Отговор
    Негъра на третата снимка, слугата ли е?
  • 3 Василенка

    4 0 Отговор
    Това дете не е на Меган. Генът за тъмна кожа е доминантен спрямо генът за Светла кожа, не е възможно да не се прояви и то и при двете деца. Дори да игнорираме този факт не е възможно във физиономийте им да няма намек от черната раса- по-широк нос или по- плътни устни.Или е с генетичен материал от Бяла жена или е сурогатна майка, като снимките с “бременната Мегън” са Фотошоп.
    Всеобщо е мнението, че да да бъде приета в кралското семейство е поставен въпроса за цвета на кожата на децата- тя си го намекна пред Опра Уинфри.