23 Юни, 2022 16:15 1 934 14

Луна сложи край на спекулациите: Не членувам в партията на Стефан Янев

  • луна-
  • президент-
  • стефан янев-
  • партия-
  • български възход

Певицата сподели, че е била само гост на учредяването на "Български възход"

"Не членувам в партията на Стефан Янев! Бях на учредяването ѝ като гост. Подчертавам - като гост. Казвам това, защото тръгна една спекула, че съм част от тази партия. Това е лъжа и не е вярно! Бях поканена и отидох да видя с очите си за какво са се събрали тези хора, да се запозная с тяхната програма, да задам своите въпроси и да разбера по какъв начин "Български възход" ще поведе България по нов път и ще ни отърве ли най-накрая от доносниците на ДС и комунистите, които ни грабят цял живот."

Това коментира пред "България Днес" певицата и президент на народа Луна, която е известна с активната си обществена позицията, силно лидерско присъствие и отличен резултат, постигнат от нея с кандидатирането ѝ на последните президентски избори.

"Трябва да е ясно - не членувам в нито една партия. Факт е, че ме канят от всички такива, но за мен най-важното е смятат ли да приложат лустрация тези партии, за да се тръгне по нов път. Или всичките тези партии целят грабежът да продължи? По нов път се тръгва единствено и само чрез лустрация. Ние, народът, това очакваме. Призовавам хората да ходят, защото вратите са отворени, на такива събития. Да се интересуват за живота си и смело да задават своите въпроси и да застанат очи в очи с въпросните "лидери" и всеки сам да си направи заключение", обясни пред вестника Луна.

Изпълнителката разказа, че е предизвикала фурор с появата си на събитието.

"Почувствах се като председател на тази партия. Това е истината извън всяка емоция. Членовете на формацията на Стефан Янев започнаха да се снимат с мен и ми искаха автографи. Получи се един малък празник. Не чух да се говори за лустрация, не видях и конкретна програма, може би това предстои. Ще видим. Искам да видя какво ще се случи от тук нататък, искам да видя тяхното отношение към мен. Ако е поредната консуматорска партия, ще изляза и ще го обява публично. Искам да знам стиска ли му на честния Янев да покани още по-честната Луна в партията си", заяви категорично певицата.

Според нея е много важно лидерите да имат намерение наистина да направят това, което обещават, или говорят отново общи приказки на статуквото.

"Запознах се с г-н Янев на учредяването на партията, преди това не сме се срещали. Стори ми се видимо притеснен. Говори, че търсят и приемат в партията обикновени и нормални граждани с дарби и таланти. Ето, аз отговарям на тези критерии. Имаше уважение, но и страх от мен. Видях, че има някаква нестабилност, видях и кои са дефицитите, но за тях при следващ наш разговор. Искаше ми се да видя повече популярни личности, които се ползват с доверието на българските граждани", коментира Луна.

И завърши: "Искаме достъп, приемственост и диалог с всички управляващи, но се оказва, че е невъзможно, и това е основната причина за липсата на желание за гласуване, а тази липса на желание обслужва успешно управляващите и захранва купуването на гласове и утвърждава корупцията в България! Месии няма, има само един Бог, от който зависим всички, и като се замислим, ще разберем, че този свят е много добре устроен. Всичко животворно ще остане, каквото не е животворно, ще си отиде, и чиста работа, няма за какво да се безпокоим. Обичам Ви! Ваша Луна".

"Цяла България видя как на президентските избори постигнах успех буквално с джобни пари. Представете си какво щеше да стане, ако имах структура или финансов ресурс зад гърба си."

Това коментира преди време Луна по повод участието си в битката за "Дондуков" 2 през миналата година.

По нейни думи на вота за държавен глава тя е получила около 300 хиляди гласа (официалните резултати на Централната избирателна комисия сочат, че за певицата са гласували 21 733 души - бел. авт.) и добави, че имало сигнали, че нейни гласове са били откраднати в полза на други кандидати. Това е и една от причините Луна категорично да настоява да гласуваме с хартиени бюлетини, тъй като при машинния вот било възможно фалшифициране на резултатите.

Според сайта на ЦИК на президентския вот Луна се класира на 6-о място от всички кандидати и успява да събере повече гласове от познати имена в политиката като Валери Симеонов (8568 гласа), Волен Сидеров (14 792), Александър Томов (7235), Боян Расате (6798), Веселин Марешки (10 536) и Йоло Денев (5394).

Изпълнителката остава в историята и с песента си "Луна - Президент", като видеоклипът към нея е гледан над 1 милион пъти в YouTube.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    7 1 Отговор
    Луна и Джорджия Николова ша ни оправат!💋👧🐵🥳🤡👍
  • 2 Еди Рама шиптър

    3 3 Отговор
    Бойко окраде парите на Луна през КТБ.
  • 3 българофил

    4 6 Отговор
    Що бе, Луно, таман ще ти е нивото !!!

    Коментиран от #5

  • 4 КИРо ТРАлаЛАДЖИЯТА

    4 2 Отговор
    "за мен най-важното е смятат ли да приложат лустрация тези партии, за да се тръгне по нов път"

    90% от ЧЕНГЕТАТА и КОМУНИСТИТЕ вече са пенсионери или покойници. Да трябва ЛУСТПАЦИЯ, но тя трябва да включва освен доносниците, ченгетата е комунистите и по-новите "ГЕРОИ" - всички бивши и настоящи ГЕРБаджии, ДПСари, БСПари, "патриоти" и всички които са били минстри, депутати, кметове... преди 2020 г.
  • 5 Весело

    5 5 Отговор

    До коментар #3 от "българофил":

    Този "лидер" Стефан Янев е доста под нивото на Луна. А нивото на лидера говори за това, какво е нивото на последователите му.
  • 6 дедо с болен дедов

    3 1 Отговор
    боли ме дeдовия
  • 7 Въпросче

    9 2 Отговор
    Тая пък кой я бръсне за слива?
  • 8 ПАНАГЮРСКИЯ БИК

    4 2 Отговор
    АБЕ КОЯ ТАЯ БЕ , ОТ КЪДЯ НА КЪДЯ ОТ ДЕК НА ДЕК БЕ , САМО ТОВА СЕГА НИ ПОТРЕБА И ТАЯ ДА Я ИЗБЕРАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ , АМА МОМЕ ТИ ПО СВИ ТЕЛЕВИЗИОННИ ШОУТА ОБИКОЛИ , ТО НЕ БЕШЕ БИГ БРАДЪР , ТО НЕ БЕШЕ КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА , А СЕГА ПА ЗА ПРЕЗИДЕНТ СЕ КАНИ ДА СТАВА , ПРЕЗИДЕНТ НИЕ СИ ИМАМЕ , А ВИЕ ЛУДИТЕ СТЕ НА ИЗЧЕЗВАНЕ , ОТ КЪДЯ НА КЪДЯ ОТ ДЕК НА ДЕК БЕ ?!!.

    Коментиран от #14

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ГЕРБ

    1 2 Отговор
    Тоя много е пропаднал щом тази ку...... членува там .Майко мила
  • 11 Браво

    3 1 Отговор
    Не ти трябва да членуваш в тази клошарка ДС , БКП клоака. Само бой по комунистите!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 аз пък

    5 0 Отговор
    На негово място щях да те изгоня.
  • 14 не знаеш ли

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "ПАНАГЮРСКИЯ БИК":

    ДеПиСе-то държи навсякъде да има очи и уши.