Last news in Fakti

24 Юни, 2022 12:45 7 505 7

Kак Мариана Попова честити рождения ден на любимия си (СНИМКA)

  • мариана попова-
  • веселин плачков-
  • рожден ден

На 23 юни Веселин Плачков бе рожденик и Мариана Попова реши да го поздрави публично

Мариана Попова е певица, за които всички знаят. Заедно с мъжа си - актьорът Веселин Плачков наскоро се заеха с ново начинание - ще участват в собствен спектакъл, в който ще разкрият всичко, случващо се в кухнята на семейство на двама души с такива професии.

И двамата са били участници в риалити предаването Big Brother и е повече от очевидно, че не се крият от камерите и нямат против животът им да е публичен. Двамата наскоро създават и дуетно парче - „Виновни", което изпълняват на сцената на пернишкия театър „Боян Дановски" на специален спектакъл.

На 23 юни Веселин Плачков бе рожденик и Мариана Попова реши да го поздрави публично, като сподели тяхна обща снимка и написа трогващо послание. Ето го и него:

"Честит рожден ден, обич моя. Бъде здрав и силен", гласи надписът на снимката, която Мариана Попова публикува.

Напомняме, че през 2018 година Мариана Попова дари Веселин с дъщеря на име Екатерина. Новината съобщи изпълнителката на профила си във фейсбук.

„Роди се Екатерина Веселин Плачкова! Дете на любовта!“, написа Попова в социалната мрежа, като публикува снимка на бебето.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нормален сексуално

    8 4 Отговор
    Човекът с брадата или другият човек без брада е Мариана? Нежни лица и хубави коси и на двете личности.
  • 2 Корадо Катани

    12 1 Отговор
    И това ни интересува, защото...?
  • 3 сила

    12 5 Отговор
    в Пернишкия театър.....представяте ли си колко са зле тия двамата.....п.п. ИСКРЕННО СЪЧУВСТВАМ НА ПЕРНИЧАНИ.......не заслужават с нищо подобна некадърна нискобюджетна халтура....п.п. ДАЖЕ И ХАЛТУРА НЕ Е , ТАМ ТРЯБВА ПОНЕ МАЛКО НЕЩО КАТО ТАЛАНТ
  • 4 Певица,която всички знаят

    12 1 Отговор
    Като певица не я знам. Знам я като злобна скандалджийка.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Стан

    4 0 Отговор
    Досадници
  • 7 Намерили се:

    4 0 Отговор
    циганка и психопат.