Last news in Fakti

24 Юни, 2013 11:28 885 1

Ice Cream представиха "М&Μ" пред погледа на Rick Ross

  • ice cream-
  • m&m-
  • rick ross

След като направиха едно от емблематичните парчета на миналото лято "Те карам да вибрираш", този сезон  Ice Cream са готови с нов хитов трак - "M&M", който представиха на живо от сцената на 359 Hip Hop Festival,  където бандата беше сред подгряващите на американската суперзведа Rick Ross.

Името на песента е съкращение от "момчета и момичета", а историята се върти около една почти безпаметна нощ, пъзелът на която четиримата се опитват да сглобят на сутринта. Верни на стила си Ice Cream са заложили на модерен клубен саунд, сериозни хип-хоп речитативи и запазената си марка - секси вокали.

Парчето ще се завърти ексклузивно в радиоефира, а съвсем скоро ще видим и клипа към него, който в момента Ice Cream снимат на тайна локация.

Бандата е сред хедлайнерите на тазгодишното издание на серията Monster Pool Party, по време на която можете да чуете новото парче "M&M", както и специална селекция от хитовете им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор