Last news in Fakti

14 Август, 2022 18:47 9 168 12

Луиза Григорова се отказва от всичко материално

  • луиза григорова — макариев

Или поне така изглежда от постовете й в социалните мрежи

Актрисата Луиза Григорова преживя катарзис откакто се хвана с режисьора Мартин Макариев. Щерката на Ивет Григорова се отказва от всичко материално, за да живее един нов и по-стойностен живот, пише show.blitz.bg.

Приятелки от детството на Луиза не могат да повярват в какъв човек се е превърнала. Някои от тях имат съмнения, че Луиза го играе пред камерите на толкова духовен човек, а всъщност си е все същата кифла, каквато е била като ученичка.

Постовете на Луиза напоследък са много интересни и показват в какво е смисълът на живота. Вместо да се снима в лъскави и популярни заведения, звездата от "Диви и щастливи" е избрала нещо по-вълнуващо.

"Най-голямото богатство на този свят, са хората, с които се обграждаш. Аз отдавна спрях да се привързвам към вещи. Сега мога да кажа, че съм истински щастлива. Заради много неща, но едно от основните е приятелите ми.

Те всъщност са вече семейство за мен! Преди няколко дни, с част от тях, преживяхме нещо, което не може да се опише с думи, защото беше твърде добро. Вечеряхме във fine dining ресторант, в село в северозападна България, създаден от един изключително вдъхновяващ човек и най-добрият шеф готвач, който съм срещала.

Бяхме посрещнати страшно топло от него и приятелката му, с която сега управляват това вълшебно място. Казва се “Она̀” и трябва да се изпита. Никога не бях вкусвала такива ястия, неописуемо е. Разказвам ви това, защото освен експлозията от вкусове, бях и страшно вдъхновена от тези млади хора - Филип и Яна, които са живели години извън България, но избират да се върнат тук и да създадат нещо неповторимо. Благодарна съм, че прекарах тази чудна вечер с хората, които обичам", споделя Луиза, а компанията са ѝ правили нейният любим Мартин, както и актьорите Александър Сано и Яна Маринова.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Студопор

    51 1 Отговор
    Предполагам, че е постнала всички тези статуси във социалните мрежи от смартфона, който няма, и през интернета, който не й трябва...
  • 2 да де

    38 0 Отговор
    Остава само да участва в тъЪпия сериал "голи и уплашени" на Дискавъри и със собстваните си ръце да си търси храна за да оцелее.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 С Макариев

    11 2 Отговор
    Да живееш, предполагам е мноого интересно, Луиза се превръща на ранна,, пенсионерка,, то вече е така, младите жени се чувстват,, зрели,, а старите,, моми,, за съжаление...!
  • 5 Пепи

    0 16 Отговор
    Много са сладки.
  • 6 Човешка ценност

    8 3 Отговор
    Преди много време някъде е имало МАСОВА ПСИХОЗА !
    Това е било така, защото аз живея зле, а не твърде добре!
    Личи си че създателите на човечеството искат оправия , ама някои хора не я искат, точно заради това аз нямам приятелка до себе си, както и други неща!
    Да се поумнее е нещо нормално в 21 век !

    Коментиран от #8

  • 7 Сух

    12 1 Отговор
    Що, мисли да живее на улицата, като бездомник ли?
  • 8 Не е хубаво да, се лъже

    15 1 Отговор

    До коментар #6 от "Човешка ценност":

    И лицемери...грях е...!
  • 9 Гост

    22 1 Отговор
    "Артистите" са много проста порода.
  • 10 Куку

    5 0 Отговор
    А колко струва вечерята в тоз ресторантчик...?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Да да ама не

    2 0 Отговор
    Нищо материално, но седнала в скъпия ресторант да се нахльопа. Предполагам че не е платила в натура. Като свърши парите ще я видя с кои приятели се е обградила.