Last news in Fakti

19 Юни, 2022 18:15 11 502 16

Луиза Григорова отново е бременна?

  • луиза григорова — макариев-
  • бременна

Актрисата показа наедряло коремче, което породи хиляди въпрос

Актрисата Луиза Григорова – Макариева май е бременна за втори път. Звездата от „Диви и щастливи” сподели кадър с женската част на „Поетите”, а „Уикенд” забеляза подозрителното коремче, което изпъква под роклята на бившата моделка.

Фотосът предизвика въпроси дали красавицата не е в очакване на втора рожба. Луиза и мъжът ѝ Мартин Макариев станаха родители на малкия Бран през септември 2020 г. и нищо чудно двамата да отново да очакват наследник.

В последните два месеца дъщерята на модната шефка Ивет Григорова не е публикувала снимки в цял ръст, като всичките ѝ кадри са или в близък план, или в гръб. Звездата от „Диви и щастливи” е доста слаба и заради това веднага си пролича коремчето ѝ. Тя е споделяла, че съпругът ѝ Мартин мечтае да има момиче и нищо чудно то вече да е напът.

Припомняме, че режисьорът Мартин има син Боби от предишния си брак, а с Луиза имат едно общо дете. Григорова винаги е казвала, че иска да има две деца, самата тя има сестра Кристина и въобще не планира да остане само с един наследник. Актрисата никога не е била пълна или закръглена и е изключено да е качила килограми само на корем. Преди няколко месеца Луиза се похвали, че тренира редовно в залата и даже е оформила коремна преса, която днес очевидно липсва. Коремчето на Григорова е като на жена в 4-5-ти месец и ако е бременна, трябва да стане майка в средата на есента.

„Женската част на „Поетите” за последно това лято в София. Ще се видим пак през септември, а до тогава на Варна и Бургас през юли! Билетите за Варна, както обикновено, изчезнаха преди да разберем, а за Бургас има още малко, така че включвайте се и ще се видим там!” – пише Луиза под снимката с нейните колежки Весела Бабинова и Теодора Духовникова. Думите на бившата моделка показват, че тя не мисли да слиза от сцената до септември.

32-годишната актриса се омъжи край морето на нетрадиционна лятна сватба с две куми, обута в кубинки през юни 2017 г. По време на първата си бременност Григорова качи малко килограми, които свали веднага след раждането, даже без да спазва диета. Най-вероятно и при втората ѝ бременност ще наддаде само около 10 кг, смятат почитателите на усмихнатата актриса.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ ДЪН

    30 2 Отговор
    Ай стига бе,ма наистина ли. Замалко щях да се пребия с колелото като разбрах тази световна новина
  • 2 Гадна

    21 3 Отговор
    Проста-п---у---тка
  • 3 Зззз

    26 1 Отговор
    Чудо Велико, че се е ......... ,други не го правят ХАХАХА!
  • 4 Бременната баба

    20 2 Отговор
    Тихо, да не чуе някой...!
  • 5 Голяма новина

    19 2 Отговор
    Издребнявате....Младо момиче. Нормална ситуация. Безпроблемна бременност и толкова. Чак новини. Да не Лайза Минели
  • 6 Бреййй

    16 0 Отговор
    Ама наистина ли??🙊, страхотна новина, Луиза е бременна...малиййй, щях да си глътна чашата, сега ако напишат че и Ренета Инджова е бременна...ще изям табуретката....
  • 7 Бонго

    11 2 Отговор
    И от кого?
  • 8 Ефросина Е.Банева

    6 4 Отговор
    Браво! После и трето българче, четвърто - ако искат. И така. Щастие и любов имат от мен.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ще издържи

    7 0 Отговор
    ли? Тя е анемична и болна.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 глоги

    1 0 Отговор
    Актрисата показа наедряло коремче, което породи хиляди въпросИ.
  • 14 етикет

    4 1 Отговор
    И какво да направим по тоя щекотлив въпрос,че мадамата е бременна? Ако не беше бременна,щяхме да питаме,защо още не е бременна?! Деца трябват на България,децааааа!
  • 15 фАНТОМасс

    9 0 Отговор
    И много други момичета са бременни , но не ги пишете. С какво това семпло и обикновено девойче е толкова важно и известно ? По нейните филми не личи да има някакви данни за актриса. Може би е натежало това , че мъжа й е някакъв във филмовите среди ! ?
  • 16 Кпсс

    3 0 Отговор
    Такива като тая много се чук.ат,чудеса правят,особено,ако партньорчето е паралия.А,и наследственият фактор играе важна роля....