Last news in Fakti

3 Септември, 2022 16:17 16 271 2

Трудности очакват тези 2 зодии през септември

  • трудности-
  • зодии-
  • астролози-
  • водолей-
  • скорпион

Ето кои са те

Трудности очакват тези 2 зодии през септември - 1
Снимка: Shutterstock

Водолей

Според астролозите в последно време водолеите се отнасят с голямо пренебрежение към живота, но е време да започнат да се борят за мястото си под слънцето. Около тях може да се появят хора, които да не им мислят доброто и за да избегнат сериозни конфликти, е най-добре да станат по-старателни и да говорят по-малко. Това е начинът да избегнат пречките, пише actualno.com.

Скорпион

Късметът няма да е толкова на ваша страна този месец, като дори можете да се окажете в любовен триъгълник, на който последствията да са доста сериозни. Не се хвърляйте толкова внезапно с главата напред, мислете преди да действате. Също така спрете да се отнасяте с хората около вас, като с играчки - никой няма задължения към вас, а и кармата винаги се връща обратно.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион

    3 2 Отговор
    Триъгълника ще е равнобедрен с кестенява коса!
  • 2 ганю

    1 1 Отговор
    на скорпиона не му е нужен късмет има си талант
    "роди ме майко с късмет и ме хвърли на смет
    пък и внимание апе