Last news in Fakti

21 Септември, 2022 18:31 5 488 11

5 тактики, с които ще омаете мъжа завинаги

  • мъж-
  • жена-
  • омайва-
  • връзка-
  • флирт-
  • свалка-
  • двойка-
  • любов-
  • психолози

Психолозите предлагат пет начина, по които успешно да "омагьосате" един мъж

5 тактики, с които ще омаете мъжа завинаги - 1
Снимка: Shutterstock

Психолозите са сигурни: изобщо не е необходимо да се обръщате към гадатели и екстрасенси, за да "омагьосате" един мъж да се влюби във вас. Някои трикове и подходи работят не по-лошо от магическите любовни магии и тяхната ефективност е потвърдена от хиляди жени по света, пише jenata.blitz.bg.

Основният начин да създадете силна връзка с мъжа, когото харесвате, е т. нар. "закотвяне". Това явление в психологията включва създаването на силни връзки, които ви помагат бързо да превключвате от едно настроение към друго. Така че малките неща ще накарат мъжа да мисли за вас и да се чувства щастлив във вашето присъствие.

Тактилно усещане

Психолозите вярват, че докосването може да създаде силна асоциация с щастието. Опитайте се да докоснете ръката, рамото или лицето на мъжа, когато той говори за щастливи моменти или споделя нещо важно с вас. Ако повторите това достатъчно пъти (според статистиката от 10 до 30), тогава в моменти на гняв или ярост ще бъде достатъчно да го докоснете отново, за да започне да мисли положително.

Миризма

Психолозите са сигурни, че именно ароматите влияят на възприятието ни за човек по-силно от думите и докосванията. С тяхна помощ можете да създадете силна връзка: използвайте едни и същи парфюми и ароматни масла по време на срещи или преди интимност. Човек може дори да не забележи миризмата, но мозъкът му, улавяйки тази миризма, ще предизвика спомени за вас и романтични преживявания.

Планирайте

Една на пръв поглед случайна фраза може да седи в главата на човек дълго време и да ви впише в плановете му за живота. Основното е, че те са свързани с нещо приятно. Например, научавате, че избраникът ви е любител на съвременното изкуство. Ако забележите, че след няколко месеца във вашия град ще има интересна изложба, му предложите да отидете на нея заедно. Мъжът автоматично ще иска да останете в живота му до тогава, дори ако сте били само на няколко срещи.

Възхищавайте се!

Всеки обича да бъде хвален, а мъжете имат особено нужда от подкрепа и комплименти, защото целият им живот е надпревара за успех. Станете човек, който забелязва всичките му победи, дори и малките. Хвалбите ви трябва задължително да бъдат искрени, тогава мъжът ще се стреми към вас, чувствайки, че е оценен и подкрепен.

Не контролирайте

Да, искате да се обвържете с даден мъж в дългосрочен план, но най-добрият начин да задържите мъжа е да спрете да го контролирате. Всеки цени свободата, така че спри да питаш къде е бил той и с кого. Чувствайки се спокоен и свободен, мъжът ще иска да посвети цялото си време на вас.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роня

    9 5 Отговор
    Откъде ги изкопа тия провокативни тактики ? Не вършат работа. Жената винаги трябва да е естествена в личния живот ! Ролите следва да играе пред останалия свят
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мусака и 69

    7 3 Отговор
    Не е ли ясно?

    Коментиран от #5, #8

  • 4 Ицо

    11 4 Отговор
    Най-добрата тактика е секса. Ако жената никога не отказва на мъжа, проявява инициатива и е разкрепостена, няма да има никакви проблеми.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Умайване и умагьосфане

    3 2 Отговор
    А пък според гадателите и екстрасенсите, по тези теми не бива да се обръщате към психолози.
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ точно така Е
  • 8 Роня

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Мусака и 69":

    "Скъпа, мисля че имаш любовник!
    - Ти луд ли си бе?! На още един да пържа тиквички..."😊
  • 9 Идън

    5 1 Отговор
    Някои от изброените неща оказват влияние, но не като трикове,а когато се случват по естествен път Не правете грешката да го докосвате 10-20 пъти. Парфюмирането- то не е проста работа и е както обличането- трябва да е съобразено с облеклото, случая, времето и мястото. Жената трябва да ухае- не да вони. не е необходимо мъжът да се омае от парфюма до припадък. Не правете планове- никога не се случва така както сте го планирали. някои неща наистина ги омайват до полуда- но въпросът е какво правите с тази лудост.

    Коментиран от #11

  • 10 Пипонката, колежката, на пелтека

    1 0 Отговор
    Айде сега, да каже,, онзи,, с какво го омая една ДЦК, като е бил 20 годишен...мен никой не може да ме омае, защото от всеки,, плюя,,.... разбира се не съм,, пипонката,, аз,, убедена,, съм в това, знам БГ език, въй...но въоръжените сили са си въоръжени сили...!
  • 11 A най -лесно е

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Идън":

    Структорите на ДС , в частност на дедо да ти подсигурят партньор или балък за ползуване до изтичане на годноста.