Last news in Fakti

12 Юли, 2013 10:09 1 807 0

Състоянието на пострадалото 6-годишно дете остава критично

  • катастрофа-
  • пострадали-
  • св. анна-
  • състояние

Състоянието на 6-годишното дете, което пострада при тежката катастрофа на „Цариградско шосе” продължава да е критично. Това заявиха лекарите от болница „Св. Анна” пред нова телевизия.

„За съжаление, отбелязваме известно влошаване в общото състояние на детето през нощта. От факта, че през последното денонощие получи повече от 4,5 литра кръв и кръвни продукти, настъпва известно смущение в кръвосъсирването. Това наложи допълнително да се прави консултация през нощта с нашите хематолози. В момента е овладяно кървенето, но продължава да бъде тежко състоянието”, обясни медицинският директор на болница „Св. Анна” - д-р Карафезов.

Шофьорът на таксито, който уби едно момиче и рани още 11 души на автобусната спирка, е привлечен като обвиняем. Той е шофирал с 1.89 промила алкохол в кръвта. Ако бъде признат за виновен, може да получи от 5 до 15 години затвор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА