Last news in Fakti

17 Юли, 2013 12:47 3 700 0

Миски и спортистки превземат "Мис България 2013"

  • мис българия-
  • мис-
  • спотист-
  • low deep t

Останалите девет претендентки  за титлата  "Мис България 2013" също влязоха в риалитито на Тв7, като по този начин бе даден пълният старт на шоуто .

Момичетата ще се състезават не само по физически качества, но и по маниери, ум и обноски.

Кирил Ефремов и Камелия, които са водещи на проекта, по време на първия live, в понеделник, обявиха, че красавиците ще бъдат разделени на групи, като половината от тях  ще живеят в луксозния Дворец, а останалите – Тъмницата.

Една от претендентките за короната е  гимнастичката  Ингрид Цветкова, която е носителка на титлата "Мис Абитуриентка 2013". Ингрид се занимава тринадесет години с художествена гимнастика, но се налага да напусне спортната зала заради наднормено за една гимнастичка тегло.

Друга бивша гимнастичка в шоуто е Вили Стоянова, която е едва на 17 години.  Бившият приятел, синът на Аня Пенчева - Ангел Караньотов , преди време нахлу с мотор в столичен мол. След раздялата им Вили се отказва от любимия си спорт.


Няма как да се пропусне и името на  18-годишната Велина Узунова, която е  "Мис Югозападна България". Според запознати, красавицата е една от най-добрите приятелки на поп фолк дивата Райна.

Списъкът на миските в риалието не свършва до тук, тъй като претендентката  Джулия Стоянова е носителка на титлата "Мис Пловдив 2013". Колко и странно да звучи, мечтата на Джулия е да притежава клиника по неврохирургия.

20 – годишната Боряна Назърова не успява да покори конкурса  "Царица Роза 2011", но все пак завоюва престижното второ място на надпреварата. Боряна се определя като изключително нестандартна личност , тъй като мечтае да стане пожарникар, също като баща си. Казанлъшката красавица  тренира бокс и ненавижда женски разговори.

Пловдивчанката Ваня Попчева  пък не крие, че иска да спечели конкурса, за  да се превърне в популярен модел в памет на покойната си майка.

В риалитито „Мис България 2013” е и стюардесата Адриана Първанова, а разнообразието в шоуто се допълва от Ашуак Долат, чийто баща е от Йемен.

За претендентките бе подготвена нова изненада, а именно гостуването на известният изпълнител Low Deep T, който  е и единственият мъж в женското царство.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА