Last news in Fakti

14 Октомври, 2022 15:15 1 479 1

Тина Търнър вече има своя кукла Барби

  • тина търнър-
  • кукла барби-
  • годишнина-
  • хит

Компанията "Мател" почете певицата за 40-ата годишнина на хита ѝ "What's Love Got To Do With It"

Компанията "Мател" почете певицата Тина Търнър с кукла Барби с нейния лик за 40-ата годишнина на хита ѝ "What's Love Got To Do With It", предаде Ройтерс.

Куклата е от колекцията, посветена на музикални звезди. Тя е облечена в тоалет, вдъхновен от видеоклип към песента - черна мини рокля в комбинация с дънково яке и характерната за певицата прическа.

"За мен е чест да приветствам моята Барби", каза в разпространено изявление Тина Търнър, която е на 82 години, предаде БТА.

Изпълнителката, която е носителка на осем награди "Грами", се радва на огромен успех в края на 60-те и началото на 70-те години на миналия век, заедно с бившия си съпруг, Айк Търнър. Двамата се разведоха през 1978 г. след бурен брак.

В началото на ноември 2019 г. Тина Търнър присъства на премиерата на Бродуей на мюзикъл, посветен на нейния живот и творчество.

Тя преустанови концертна дейност след последното си турне, което приключи през 2009 г.

Тина Търнър, която е родена в Тенеси, се премести да живее в Швейцария през 1995 г., присъединявайки се към своя продуцент Ервин Бах, роден в Германия. Двамата сключиха брак през 2013 г.

Куклата, посветена на изпълнителката, вече е в търговската мрежа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Помак

    6 0 Отговор
    ...велика Тина Търнар ...песен от преди 40 г....да се учат фолкежиите и папажиите в Бг...на малкия и пръст не могат да стъпят .