23 Юли, 2013 17:34 1 133 0

Пенелопе Крус стана майка за втори път

  • пенелопе крус-
  • майка-
  • актриса-
  • дъщеря

Актрисата Пенелопе Крус стана майка за втори път. Раждането се е извършило в болницата Ruber Internacional в Мадрид, Испания.

Звездата има дете от съпруга си Хавиер Бардем – двегодишното момченце Леонардо, като сега малчуганът ще се радва и на сестричка.

За последно Крус се появи със съпруга си на музикалния фестивал Villa Music Festival в Мадрид, като направи впечатление с видимо напредналата си бременност.

Испанката е от знаменитостите, които пазят ревностно в тайна личния си живот.

„Искам синът ми и децата ми, ако имам други, да растат в анонимност за широката аудитория. Фактът, че аз и баща му сме си избрали подобна професия не дава право на никого да се меси в личния ни живот", каза преди известно време звездата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА