Last news in Fakti

28 Октомври, 2022 16:28 6 038 4

Най-големите страхове на всяка зодия

  • зодия-
  • зодии-
  • страх-
  • хороскоп

Вижте за кои зодии комфортът е най-големият страх

Най-големите страхове на всяка зодия - 1
Снимка: Shutterstock

Всеки човек има своите страхове, като някои се опитват да ги запазят в тайна. Астрологията обаче може да ни разкрие това вместо самите тях. Ето и кои са най-честите страхове на представителите на различните зодиакални знаци:

Овен

Овните са много социални и комуникативни личности, пише Флагман. Те обичат да имат много приятели и познати покрай себе си, не могат да си представят да бъдат сами, та затова един от най-големите страхове за тях се оказва това да бъдат изолирани.

Телец

За Телците всички знаем, че обичат да се глезят и да живеят малко по-луксозно от обикновеното. За да успеят да поддържат този стандарт на живот обаче, трябва да запазят и добрите си доходи. Затова за тях страх се оказва финансовият недоимък.

Близнаци

Близнаците се страхуват от своята нерешителност и колебливост, с които по ирония на съдбата се сблъскват обаче почти ежедневно.

Рак

Представителите на този знак мразят да напускат зоната си на комфорт. Те се страхуват от това какво може да им се случи извън нея.

Лъв

Лъвовете трябва винаги да са в центъра на вниманието. Ако не са, знаят бързо как да приковат погледите към себе си. Но не могат да си представят някой да ги засенчи. Един от основните им страхове е да бъдат подценявани и игнорирани.

Дева

Девите са перфекционисти по природа. Искат винаги всичко да е изрядно и извършено “като по учебник”. Понякога стремежът им към съвършенство е толкова сериозен, че дори се превръща в обсебващ. Страхът на Девите е например несъвършенството.

Везни

Везните са романтици по душа и винаги обичат да са покрай близките си хора. За тях можем да кажем, че се страхуват от това да се чувстват самотни.

Скорпион

Представителите на този знак имат малко по-особен страх от този на останалите зодии - Скорпионите се страхуват да бъдат твърде интимни с някого, защото се притесняват, че ще бъдат предадени и наранени. Те не допускат никого твърде близо до себе си.

Стрелец

Стрелците се страхуват от затворени и тесни пространства - голям процент от представителите на този знак страдат от клаустрофобия.

Козирог

Козирозите са мотивирани, нахъсани и енергични работохолици, които се страхуват да не се провалят в живота и най-вече - в кариерата си.

Водолей

Водолеите имат страх от обвързване, както и от задушаващи взаимоотношения - независимо дали с приятел, член на семейството или партньор.

Риби

Рибите са мечтатели и през целия си живот летят някъде в облаците. Те се страхуват от това, че трябва да поемат отговорност.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Най-големите

    4 5 Отговор
    страхове на всяка зодия моми - да не пуснат безплатно на зрелите и опитни господа
  • 2 Мими

    4 0 Отговор
    Това е невярно твърдение.Аз съм зодия овен и харесвам, да живея сама.
  • 3 Тото 1 и Тото 2

    0 1 Отговор
    За зодията на бог Бойко не трябваше ли да пишете , че най-големия му страх е да не паде Гешев ? Или да не се изпразнят чекмеджетата му ?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.