Last news in Fakti

25 Юли, 2013 11:58 1 927 0

Алекс Раева се явява на кастинг за X-Factor

  • x-factor-
  • алекс раева-
  • риалити

След като вече в четири града съпреживява емоциите на всички кандидати за участие в X Factor, водещата Алекс Раева твърдо е решила да се яви пред комисията и да „провери” дали ще бъде допусната до следващия кръг. Това тя планира да направи на кастингите в София, които започват от 26 юли и ще продължат до 29 юли. Алекс обеща, че не само ще влезе в стаите за прослушвания, но дори ще изпълни своя любима песен.

И докато чаровната водеща ще пее за първи път на прослушванията в столицата, част от екипа на X Factor вече пя. Поводът беше кандидат, който се яви на кастинга на рождения си ден. Влизайки пред комисията, младата дама бе посрещната с песента „Happy Birthday”, което я накара да се отпусне и й помогна да впечатли екипа на X Factor.

Освен с песни и музикален талант, някои от кандидатите намират в X Factor и любовна утеха и втори шанс в живота. Момиче иска да спечели на всяка цена, за да накара своя бивш приятел да си каже „Уау, какво изпуснах!”.

Нова страница в живота си иска да отвори и участничка, пропуснала шанса да следва в Германия заради любов, която се оказва несподелена.

Разбитото си сърце с музика иска да лекува и млад футболист. За втори шанс е дошла и бивша художествена гимнастичка, която след травма е принудена да прекрати спортната си кариера и се насочва към музиката.

Разнообразието от атрактивни професии достигна своята кулминация на стартиралия днес в Пловдив кастинг. За да докаже музикалния си талант, в града под тепетата дойде истински рейнджър от Камбоджа.

Гост на прослушванията беше и заместник-кметът на културата Стефан Стоянов. Той дойде специално, за да подкрепи всички млади таланти и да изрази надеждата си, че и във втория сезон Пловдив ще има свой представител на финала, също както това се случи в първия сезон с успешното представяне на Сани Алекса.

Последен шанс за всички, които искат не само да спечелят X Factor, но и да се превърнат в новите музикални звезди, са кастингите в София. На 26, 27, 28 и 29 юли екипът на шоуто очаква всички таланти в НДК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА