6 Ноември, 2022 15:12 8 351 6

Отхвърлена жена спретна коварно отмъщение на любовника си

  • отмъщение-
  • любовница-
  • изневяра-
  • брак-
  • афера

В крайна сметка отхвърлената любовница беше наказана от закона за делото си

Отхвърлена жена спретна коварно отмъщение на любовника си - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

Отхвърлена британка спретна брутално отмъщение на съпругата на бившия си любовник, за което обаче беше наказана от закона.

38-годишната жена изпратила интимни снимки на бившия си на съпругата му навръх рождения ѝ ден, съобщава Daily Record.

По данни на окръжния съд, британката побесняла, когато узнала, че съпругата на мъжа, с когото се срещала няколко години, отрича аферата им, приключила през 2020 г., и решила да докаже противното.

В 2 часа през нощта тя ѝ изпратила във Фейсбук няколко снимки на голия ѝ мъж и написала: "Честит рожден ден". На единия кадър той бил само по боксерки и завързан за парапет на стълбище, а на втората - гол под душа. След това отхвърлената любовница публикувала интимните кадри и в социалната мрежа.

Триумфът ѝ обаче траял много кратко, защото била арестувана за разпространение на лични интимни снимки.

Британката признала, че е качила фотосите на мъжа без съгласието му. Тя признава, че дори възнамерявала да публикува и още по-откровени изображения, за да предизвика страх и безпокойство у бившия си и съпругата му.

За действията ѝ съдът я осъдил на 100 часа общественополезен труд, а мобилният ѝ телефон бил конфискуван, пише jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ром Бакарди

    9 6 Отговор
    Кой я знай каква грозотия е била таз утхварлената лубовница, ама сига й е хак да получи наказанието си. Ко трагнала да утмащава-тоз я е треснал пет шес пъти и дотам, ама тя си е ваобразила другу. Щях баш да я призная ако беши пратила снимки коги му л.а..п.а на тариката или коги той фърля матряла вав суратя й. Чесну-това щеши да впичатли повичи. И садията, и жината на тоз лубовник.
  • 3 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    16 13 Отговор
    А какво ще е наказанието за любовчията, който е използвал и захвърлил жената? За женени/обвързани/, които започват нова връзка, преди да са се развели/приключили старата/ също трябва да има наказание. И за мъже, и за жени. Примерно 1000 часа общественополезен труд.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Дада

    11 4 Отговор
    В някои държави има закони за разлика от БУ-ЛГАРИСТАН !! Ето пример как на запад отре-пките се наказват с обществен труд !