Last news in Fakti

8 Ноември, 2022 15:32 936 0

Риана призна, че предстоящата ѝ изява на Супербоул я притеснява

  • риана-
  • завръщане-
  • музика-
  • изпълнение-
  • супербоул-
  • на живо

Певицата, която основа няколко компании, сложи на пауза музикалната си кариера, но сега се завръща

Риана призна, че предстоящата ѝ изява на Супербоул я притеснява - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Риана призна, че се чувства нервна преди изявата си на Супербоул, предадоха Ройтерс и АП. Тя ще има централна роля в шоуто между полувремената на финала на първенството по американски футбол през февруари следващата година, пише БТА.

Попзвездата, която е носителка на 9 награди „Грами“, каза, че все още е неспокойна преди изпълнения на живо. Изпълнителката роди първото си дете през май т.г.

Риана каза, че е била несигурна и е имала нужда да помисли, след като е получила предложението да се появи на Супербоул – най-голямата музикална сцена, през февруари 2023 г. Причината е била огромната телевизионна аудитория по цял свят.

„Това е предизвикателство. Исках да приема и вече нямам търпение“, каза Риана в интервю, посветено на представянето на новата ѝ колекция бельо. „Ще имам страшно много работа. Това е, може би, най-значимото представяне в цялата ми кариера.“

Въпреки ентусиазма си родената в Барбадос певица признава, че все още се чувства притеснена преди живи изпълнения. „Нервна съм, независимо коя е сцената, но особено много при живи предавания по телевизията. Но трябва да се справя. Ако ще оставям бебето си, за да пея, трябва да е нещо специално.“

През 2019 г. Риана отказа да участва в шоуто на полувремето на Супербоул. След като през септември стана ясно, че певицата ще участва в шоуто, се появиха слухове за дългоочаквания ѝ нов албум. Тя самата загатваше многократно нещо подобно в последните години. Последната ѝ продукция „Anti“ се появи през 2016 г. Наскоро Риана издаде първата си нова песен за последните шест години – сингъла към филма „Черната пантера: Уаканда завинаги“.

Риана обаче отхвърли спекулациите, че появата ѝ на Супербоул означава автоматично нов албум. „Шоуто на полувремето е едно, а новите записи са нещо друго“, каза тя.

Въпреки че Риана се появи публично сравнително бързо след раждането на детето си, тя и рапърът Ей Ес Ей Пи Роки пазят подробностите, свързани с детето им, в тайна. Двамата все още не са споделили нито името му, нито негови снимки.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА