Last news in Fakti

11 Ноември, 2022 13:32 5 532 5

Джейсън Момоа се разсъблече и остана само по препаска (ВИДЕО)

  • джейсън момоа-
  • аквамен-
  • джими кимъл

Екранният Аквамен показа традиционно хавайско облекло - мало

Самият екранен Аквамен Джейсън Момоа свали всичките си дрехи на живо и остана по традиционното хавайско мало по време на участието си в предаването Jimmy Kimmel Live! в сряда вечер.

Джими Кимъл попита родения в Хонолулу и израснал в Айова 43-годишен актьор за облеклото, наподобяващо препаска, което е носил по време на дълбоководен риболов ивичеста риба тон преди седмици.

"Това е традиционно мало, това е, което хавайците носят", обясни Джейсън.

"Правя шоу. Създател съм и сценарист, и режисьор, и продуцент, и актьор в този сериал на Apple, наречен "Вожд на войната", и целият е от 1780-те, 1790-те години на Хаваите. Това е, което нося всеки ден, и тъкмо се подготвях за ролята, защото обичам да влизам в образ, и за целта трябваше да събера тен."

Когато Джими попита Момоа дали Мало е удобно, той отговори: "О, Боже мой, да! Всъщност вече не обичам да нося дрехи. Всеки ден съм в него. Нося го през цялото време."

След това, без да губи излишно време, номинираният за наградата SAG се изправи и започна бавно да сваля палтото и лилавия копринен костюм, с които влезе в студиото на комика. Джейсън показа, че отново е влязъл във форма и е натрупал завидна мускулна маса, докато бавно се обръщаше, за да разкрие голото си дупе, докато публиката в студиото крещеше.

Кимъл започна да се препотява и се провикна: "Нека ви кажа, че никога не съм се чувствал повече като Дани ДеВито, отколкото в момента".

Момоа участва в токшоуто на ABC, за да промотира ролята си на ексцентричния фантастичен герой Флип във фентъзи филма на Франсис Лоурънс "Slumberland" с бюджет 150 млн. долара, който тръгва по кината в САЩ този петък, а на 18 ноември ще бъде излъчен по Netflix.

"Филмът е базиран на комикса "Little Nemo in Slumberland" ("Малкият Немо в страната на сънищата") на Уинзор Маккей от 1905 г. Чудесен е", описва екшън звездата. "Плаках, смях се. Никога не съм имал възможност да участвам в комедия, така че това е първият ми път. Това е първата ми комедия от 23 години в този бизнес."

Двете деца на Джейсън - дъщерята Лола Йолани, на 15 години; и синът Накоа-Волф Манакауапо Намакаеха, на почти 14 години - вече са гледали "Slumberland" и 'абсолютно го харесаха', похвали се Момоа.

"Те все още се впечатляват от моите филми. Те са на 14-15 години и преминават през труден период, но те все още ме обичат. Или поне така мисля", шегува се Момоа.

На 12 януари тази година звездата и съпругата му Лиза Бонет обявиха, че слагат край на брака си след повече от четири години в брачен съюз. Двойката първоначално се запознава през 2004 г. на блус концерт на Мики Чемпиън и от този момент до сега бяха неразделни.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    3 2 Отговор
    Мара е възбудена, ще си починем малко от бес. фронт
  • 2 Теле

    3 1 Отговор
    Зависи за колко време свъ... ва, ако може
  • 3 лоша

    3 1 Отговор
    По-добре да се облече!
  • 4 Вергина

    2 2 Отговор
    Хубавец е, безспорно.
  • 5 ахахах

    0 0 Отговор
    Джа мг Ъза харесва това