Last news in Fakti

12 Ноември, 2022 09:40 6 149 12

Деми Мур навърши 60 г. в перфектна форма (СНИМКА)

  • деми мур-
  • рожден ден

През годините тя си извоюва място в Холивуд и се превърна в една от най-високоплатените актриси в бранша

Деми Мур навърши 60 г. в перфектна форма (СНИМКА) - 1
Снимкa: Shutterstock

На 11 ноември тази година Деми Мур навърши 60 години. Това е важно събитие, което актрисата отбелязва със стил, за предпочитане в бански костюм.

Деми Мур със сигурност е една от най-големите знаменитости на своето поколение. През годините тя си извоюва място в Холивуд и се превърна в една от най-високоплатените актриси в бранша. Спомняме си ролята ѝ през 1997 г. в "Редник Джейн", за която обръсна главата си, "Стриптийз", излязъл година по-рано, или "Margin Call" (2011), където играе единствения женски персонаж, пише NOVA.

Но днес 60-годишната звезда е решила да приеме ново предизвикателство: да създаде колекция за банските костюми Andie и да моделира собствените си творения за кампанията. В черен бански костюм от една част, тропически принт или триъгълни бикини Деми Мур сияе. Коремните ѝ мускули също.

В интервю за списание "People" през юли миналата година майката на Румър (34 г.), Скаут (31 г.) и Талула (28 г.) говори за връзката си с възрастта. За бившата съпруга на Брус Уилис капсулата Demi Moore x Andie е нещо повече от бикини.

Става дума за разчупване на остарелите правила за това какво трябва и какво не трябва да носят жените след определена възраст. "Трябва да променим схващането, че жените стават по-малко привлекателни с напредването на възрастта".

За актрисата приемането на възрастта ѝ е било "освобождаващо". На 60-годишна възраст Деми Мур иска да бъде "определяна не от числото", а от своя "опит". "Когато си спомням за баба ми на 60 години, тя сякаш вече се беше примирила със старостта. Чувствам се на всяко ниво по-жива и присъстваща от всякога."

Макар че днес Деми Мур е напълно щастлива в кожата си, тя е имала и моменти на съмнение. "Вероятно съм от хората, които не винаги са били уверени в тялото си. И мисля, че независимо от всичко, снимането в бански костюм ви прави изключително уязвими. Но се почувствах окуражена и подкрепена, въпреки че трябваше да се справя с промяната на тялото си. Чрез тази кампания Деми Мур се надява, че жените ще бъдат по-уверени и ще се чувстват по-красиви в кожата си.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хазо

    14 5 Отговор
    Супер дупер. Каквито и операции да е правила бих я уважил

    Коментиран от #10

  • 3 тралала

    16 1 Отговор
    В черен бански костюм от една част, тропически принт или триъгълни бикини Деми Мур сияе. Коремните ѝ мускули също. ПИШЕ СЕ ЦЯЛ БАНСКИ, А НЕ ЕДНА ЧАСТ. КОРЕМНИТЕ Й МУСКУЛИ НЕ ИЗПЪКВАТ. И ЗАЩО ТРЯБВА ДА СИЯЯТ? ДА НЕ СА СВЕТОФАР?
  • 4 Дуньо простия

    11 1 Отговор
    Като за корекциите си...бива.

    Коментиран от #7

  • 5 Ами

    16 4 Отговор
    Браво! Дано все повече жени има като нея. Не е нужно да си богат, за да се поддържаш, а въпрос на желание и дух. У нас някои 20 годишни не изглеждат така.

    Коментиран от #6

  • 6 мдаа

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ами":

    Като нея, но да не са ти в къщата.
  • 7 тиририрам

    9 2 Отговор

    До коментар #4 от "Дуньо простия":

    Следите остават, за лапнишараните си има фотошоп.
  • 8 Верно ли

    9 1 Отговор
    Абе какво го хвалите този фотошоп? И тази се е опънала като другата от.ачалка Мадона, па после "била се чувствала добре в кожата си". След всяка усмивка ходи да я изпъват - е..и живота...
  • 9 мучо

    5 1 Отговор
    стара чанта, ама лачена.......
  • 10 хахахаха

    3 5 Отговор

    До коментар #2 от "Хазо":

    на 60 ще мирише на гнилоч като Мая Манолова
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 МАТКАПА

    1 0 Отговор
    А ШАХТАТА КАК Е.
    ...
    ........