Last news in Fakti

13 Ноември, 2022 13:18 2 072 4

Дженифър Афлек обясни защо е сменила фамилното си име

  • дженифър лопес - афлек-
  • бен афлек-
  • фамилно име-
  • традиция

"Аз съм силна и независима, но обичам традициите", споделя актрисата

Дженифър Афлек обясни защо е сменила фамилното си име - 1
Снимка: БГНЕС

Актрисата и певица Дженифър Лопес обясни с романтичната си природа решението да вземе фамилията на съпруга си Бен Афлек. Тя говори за това в списание „Вог”. След като сключи брак, певицата стана Дженифър Лопес-Афлек. Тя съобщи това в личния си блог, но малко след това вестник „Ню Йорк таймс” публикува колона, чиято авторка, писателката Дженифър Уайнър, осъди постъпката на певицата. Уайнър смята, че Лопес нарушава принципите на феминизма, тъй като традицията да вземе фамилното име на съпруга си се е появила, когато жената всъщност става собственост на съпруга си. Уайнър смята, че знаменитостите не трябва да се съобразяват с него и би било хубав жест да принуди Бен Афлек да смени фамилията си на Лопес.

Актрисата остана искрено изненадана, отбелязвайки, че е водена само от любов. „Аз съм силна, независима, контролирам съдбата си, но обичам романтиката и традициите“, контрира тя.

На въпроса какво фамилно име актрисата сега смята за истинско, тя отговори - Афлек.

Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха от втория си опит през лятото на 2022 г. През 2003 г. знаменитостите развалиха първия си годеж в навечерието на сватбата. След като Афлек се ожени за Дженифър Гарнър и в семейството се раждат три деца.

През това време Лопес успя да се омъжи, да роди близнаци и да се раздели с няколко мъже. По-рано стана известно как започна новата връзка между Афлек и Лопес. Актрисата каза, че бившият любим ѝ е изпратил имейл и скоро са започнали да се срещат.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ууу

    4 3 Отговор
    ЗАЩОТО Е ЖИВ ТУФЛЕК !!!!!
  • 2 Тая индианка

    4 3 Отговор
    Колко пъти може да се омъжи?По индиански традиции.
  • 3 Идън

    2 0 Отговор
    Бен на снимката пак не е в синхрон- пак гледа някъде в далечината...
  • 4 Мхм

    0 0 Отговор
    Пълно отдаване в любовта...не е за всеки.